Testissä Cougar PURi TKL RGB pelinäppäimistö

Jos pelinäppäimistön pitää olla tukeva, sopivan kokoinen ja täynnä värien mahdollisuuksia, niin Cougarin PURI TKL on juuri sellainen. Tämä kokeilussa meillä kerran oleva Cougar PURI näppäimistö jatkaa tästä matkaansa kesäkuun arvonnan voittajalle – tätä näppäimistöä pääsemme käyttämään vain tämän testikerran, mutta jo näin alussa voin kertoa, että tämä toimii. Kylläkin itsellesi tärkeämpää on näppäimistö missä on numerot erikseen, joten tämä ei tule oman Blackstromin tilalle, mutta tuntuu aivan loistavalle sormien alla – ja kuten sanottu, näin tukevaa pelinäppäimistöä en ole koskaan käsitellyt, ja tietokoneiden kanssa olen kuitenkin ollut jo yli 30 vuotta.

Näppäimistö toteuttaa sen mitä pelinäppäimistöltä vaaditaan. Tuo TKL lyhenne muuten tarkoittaa nimenomaan tuota numero-osion puuttumista oikealta. Tämä on muuten myös ensimmäinen testissä ollut näppäimistö missä on mukana magneettinen suojakansi, joka siis ottaa suojakannen kiinni magneeteilla itse näppäimistöön ja suojaa siten kuljetusten ajan…. myös näppäimistön USB-johto aivan eri luokkaa kuin keskivertonäppäimistöillä + se luonnollisesti on vaihdettavissa. Näppäimistön kytkimille luvataan 50 miljoonaa painallusta, eli normaaleissakin peliolosuhteissa ehdit kyllästyä näppämistöön tai saat sotattua sen kaikella mahdollisella ennenkuin sen varsinainen tekninen käyttöikä tulisi vastaan.

Vaikka näppäimistö on tavallista lyhyempi eli kompakti, onnistuu kirjoittaminen sillä aivan yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin muillakin mekaanisilla näppäimistöillä – itseasiassa Cougar PURI on todella pehmeä näppäiltävä – suosittelemme. Jos sitä vertaa keskivertaiseen mekaaniseen näppäimistöön on näppäimistö selvästi “pehmeämpi”, menettämättä yhtään tarkkuuttaan.

COUGAR PURI TKL on RGB taustavalaistu ja mekaanisilla kytkimillä varustettu laadukas lyhyempi pelinäppäimistö joka on helppo pitää mukana, minne menitkään. Kokonaisuus on suunniteltu olemaan monikäyttöinen paljon vaativalle ja liikkuvalle peli tai työpisteelle.

Voit tutustua tuotteen teknisiin tietoihin vaikka Power.fi sivustolta.

Laadukas suoja

Suojaa näppäimistöäsi mukana tulevalla magneettisella suojakannella jolla pidät näppäimet turvassa vedeltä, pölyltä, ja paineelta esimerkiksi täyteen pakatussa repussa.

Tunnelmaa ja valoa näppäimiisi

Uskomaton RGB-järjestelmä tarjoaa käyttäjälleen 13 valmista valaistus asetusta, joiden lisäksi voit muokata täysin yhden omanlaisen. Aseta tunnelmaan sopiva sekä sitä korostava värimaailma ja löydät haluamasi näppäimet helposti myös pimeässä.

Kompakti kokonaisuus

COUGAR PURI TKL on kompaktin kokoinen ja sopii mille vain työpöydälle. Irrotettavan virtajohdon ansiosta se on myös helppo kuljettaa ilman että kaapeli vahingoittuu tai taittuu kuljetuksen aikana.

Leave a Reply