Team Liquid lanseeraa scouttaus-yhteistyön Pohjois-Amerikassa

Monikansallinen eurheiluorganisaatio Team Liquid on lanseerannut The Next Wave -scouttaus-yhteistyön, joka keskittyy lahjakkaiden FPS-pelaajien löytämiseen Pohjois-Amerikasta.

Yhteistyöhön liittyy viiden jakson sarja, jonka finaali lähetetään suorana Twitchissä. Projekti keskittyy amatööri- ja ammattipelaajiin ja sisällöntuottajiin, ja kilpailun voittaja saa käteispalkinnon, sopimuksen Team Liquidin kanssa ja kumppanipalkintopaketin.

Kuva: Team Liquid

Coinbase toimii yhteistyöb sponsorikumppanina. Lisäksi Aim Lab, HyperX, IMC Trading, Kingston, MIKE JA IKE ja Secretlab tukevat hanketta.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Team Liquid on ottanut yhteyttä amatööripelaajiin sen sijaan, että rekrytoisi ammattilaisia riveihinsä. Lähetykset ovat avoimia pohjoisamerikkalaisille pelaajille, ja 22 parasta pelaajaa saavat mahdollisuuden edetä finaaliin.

Nimiyhdistelmä näyttää saavan inspiraatiota NFL Scouting Combinesta, American Football Leaguen ylläpitämästä mahdollisuudesta, jossa lupaavat nousevat lahjakkuudet kilpailevat joukkueiden ja kykyjenetsijöiden edessä.

Chris Ambrosio, Team Liquidin tapahtumajohtaja, sanoi: ” Tämä kilpailu on linjassa Team Liquidin johdonmukaisen kilpailukykyisen huippuosaamisen ajatuksen kanssa. Toisin kun muut aiemmin, tämä kilpailu ei tarkastele vain sisällöntuotantoa, vaan keskittyy myös pelilliseen osaamiseen”

Team Liquidin mukaan kaikille osallistujille esitetään Aim Lab -tehtävä, joka on luotu FPS-pelin perusperiaatteiden ympärille.

22 parasta kilpailijaa käyvät läpi sarjan testejä, jotka sisältävät seurannan, selaamisen, kohdevalinnan ja muut. Kilpailijoita valvoo tuomaristo, ja heidät eliminoidaan kisasta, kunnes jäljellä on vain yksi.

Sama Suomeen?

Olisiko tämä mahdollinen myös Suomessa? Yksi Suomen johtavista organisaatioista Suomen kiertueelle ison sponsorin turvin – tapahtumia ympäri Suomen kaupunkeja keskustoissa, vai sittenkin pelkkä digialustalla tuotettu kisa esimerkiksi juuri Twitchissä?

Leave a Reply