Tappiosta huolimatta ENCE rankingin kolmas

Kansainvälinen supertiimi Vitality varmisti jälleen suuren tapahtumavoiton CS Global Offensive -aikakaudella voittaen ENCE:n kolmella kartalla. Tämä on toinen sulka apEX:in lakissa ja yksi MVP-mitali lisää ZywOolle. – Jos me emme ole maailman paras joukkue, en tiedä kuka on, totesi Vitalityn pelin sisäinen johtaja apEX ottelun jälkeen.

Vitality lähetti kotiin matkan varrella MIBR:n, NAVI:n ja G2:n ennen kuin kohtasi suomalaisen ENCE:n 220 000 dollarin arvoisessa ottelussa. Hitaasta aloituksesta ja Anubiksen tappiosta huolimatta he pelasivat itsensä johtoon ja onnistuivat säilyttämään vauhtinsa kiusallisen pitkän teknologiatauosta huolimatta. Sen aikana molemmat joukkueet poistuivat lavalta järjestäjien etsiessä ongelmaan ratkaisua. Tällaista elektroninen urheilu on välillä.

CSGO vietti 11-vuotissyntymäpäiväänsä elokuussa ja fanit toivoivat tämän olevan se odotettu tilaisuus Valvelle julkaista CS2 vihdoin tänään. Näin ei kuitenkaan käynyt ja CS2:n julkaisupäivä on edelleen ilmassa. Valveelta on ainoastaan sanottu, että peli julkaistaan joskus tänä kesänä.

ENCE:llä hyvää tulosta

Ensimmäisenä karttana pelattiin ENCE:n valintana Anubis, jossa joukkue piti johtoa koko alkupuoliskon ajan. Vitality ei saanut jalan sijaa missään kohtaa. Toisella puoliskolla Vitality kiri kiinni, mutta ENCE voitti kartan 16-7. Vitalityn valitsemassa Miragessa Vitality sai niskalenkkiä ja toisen puoliskon jälkeen joukkue siirtyi johtoon voittaen kartan luvuin 16-12.

Peli yritettiin ratkaista kolmannessa kartassa, eli Nukessa. ENCE voitti oman CT:nsä, mutta Vitalityn ollessa vuorossa hävisivät he vain yhden kierroksen voittaen kartan lopulta selkein luvuin. Päätöskartta oli vain leikkipaikka ZywOolle, joka sai toisen MVP-palkinnon ja vahvisti itsensä ykkösehdokkaaksi kaikille kauden lopun palkinnoille. 

ENCE taisteli hyvin, mutta se ei vain riittänyt loppuun asti. Joka tapauksessa kyseessä oli neljäs peräkkäinen finaali ENCE:lle. 

Nousu ranking-listalla

Ylipäätään kotimainen elektroninen urheilu voi hyvin, sillä ENCE:n CS-joukkue nousi hiljattain HLTV:n maailman ranking-listalla kolmannelle sijalle. Sija on tullut palkkiona viime kuukausien kisatuloksista Dallasissa, Kölnissä sekä juurikin Gamers8-turnauksessa. Elokuun lopulla alkava ESL Pro League voi hyvässä lykyssä vielä parantaa sijoja.

Ranking-ykkösenä on Vitality Gamers8-voiton myötä, sitten Heroic, G2 ja vitossijalla Faze. Toisen suomalaisen tekijän, eli Jimpphatin edustama MOUZ on listalla kymmenes ja Aleksibin NAVI yhdeksäs. 

Yhä CS2:sta odotellessa

Pelikehittäjä on näyttänyt melkein kaikki peliin tulevat klassiset kartat ja korjannut monet CS2:n ongelmista suljetun betaversion alkamisen jälkeen. Vaikka kaikki pelaajien antamat ennustukset ovat toistaiseksi olleet vääriä, ovat vakuuttuneita, että CS2:n julkaisu on tulossa pian. Tällä hetkellä elektroninen urheilu sisältää paljon malttamatonta odottelua. 

Vaikka CS2:n virallista julkaisupäivää ei ole vahvistettu, yleisesti oletetaan, että tämä Gamers8-tapahtuma oli viimeinen suuri kilpailu CSGO:lla. Viimeisen CSGO Majorin voittajana Vitality on nyt päättänyt yhden kauden ja on valmis aloittamaan uuden ajan suosikkeina.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

Makuja helsingin ravintolamaailmasta

Helsingissä ruokakulttuuri kukoistaa monipuolisissa ravintoloissa. Tarjolla on kaikkea perinteisestä suomalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Helsingin ravintolat tarjoavat makumatkoja eri puolille maailmaa, unohtamatta paikallisia makuja. Olipa mielessä fine diningia tai rennompaa tunnelmaa, Helsingin ravintolat tyydyttävät jokaisen ruokahalun.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Leave a Reply