Suomalaiset perjantaina tulessa – tai ainakin yksi

Perjantain iltapäivän kamppailussa Gen. G etsii voitonavaimia OG:sta Flashpointin consolidation finaalissa, eli voittaja etenee playoffs peleihin ja häviäjä pääsee ns. Last Change vaiheeseen.

OG on kaikkien vedonlyöntioperaattoreiden suosikki noin 1,4 kertoimella eli Gen. G saa jopa kolmosen kertoimen voitolleen. Tilanne on varsin erikoinen, jos huomioidaan että Gen. G voitti OG:n juuri hetki sitten suoraan kahdessa kartassa ja OG oli suoraan sanoen aivan pihalla tuossa kamppailussa. Varsinkin Suomen CS:GO tähti Aleksi Virolainen ei ollut parhaimmillaan.

OG kuitenkin palasi heti voittojen tielle selvällä 2-0 voitolla Cloud9 tiimistä ja samalla Gen.G hävisi Virtus.prolle kartoin 1-2. OG:lla on osaamista ja taitoa ottaa voitto, mutta miten käy. Ottelu alkaa puolen tunnin päästä.

Me lähdemme kannustamaan OG:ta voittoon ja jatkoon Flashpoint turnauksessa.


Seuraava “isompi” suomalainen nimi pois lukien OG mahdolliset jatkopelit on sitten Jesse Linjala ensi viikolla keskiviikkona alkavassa BLAST Premier Fall 2020 Showdown kamppailussa mousesports vastaan. Kamppailussa mousesports on etukäteen pienoinen suosikki, mutta GODSENT voi hyvinkin yllättää emin:n astuessa omaan rooliinsa ainakin tässä turnauksessa. Luka “emi” Vukovic on pelaillut viimeiset pari kuukautta “vapaana” lähdettyään elokuussa c0ntactin vahvuudesta. Serbialainen Luka ehti olla pari kuukautta penkillä elokuun pelien jälkeen kun päästös oli ettei hä jatka amerikkalaistiimin kanssa. Luka on kuitenkin kokenus pelaaja, jolla on ikää jo kohtuulliset 27 vuotta, ja IGL pelaajana hänellä on nyt hyvä mahdollisuus näyttää oma todellinen taitotasonsa GODSENT:in riveissä.

Luka 2017


Muuta luettavaa muualta

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä

Leave a Reply