Image Alt

SuomieSports.fi

Suomalaiset perjantaina tulessa – tai ainakin yksi

Perjantain iltapäivän kamppailussa Gen. G etsii voitonavaimia OG:sta Flashpointin consolidation finaalissa, eli voittaja etenee playoffs peleihin ja häviäjä pääsee ns. Last Change vaiheeseen.

OG on kaikkien vedonlyöntioperaattoreiden suosikki noin 1,4 kertoimella eli Gen. G saa jopa kolmosen kertoimen voitolleen. Tilanne on varsin erikoinen, jos huomioidaan että Gen. G voitti OG:n juuri hetki sitten suoraan kahdessa kartassa ja OG oli suoraan sanoen aivan pihalla tuossa kamppailussa. Varsinkin Suomen CS:GO tähti Aleksi Virolainen ei ollut parhaimmillaan.

OG kuitenkin palasi heti voittojen tielle selvällä 2-0 voitolla Cloud9 tiimistä ja samalla Gen.G hävisi Virtus.prolle kartoin 1-2. OG:lla on osaamista ja taitoa ottaa voitto, mutta miten käy. Ottelu alkaa puolen tunnin päästä.

Me lähdemme kannustamaan OG:ta voittoon ja jatkoon Flashpoint turnauksessa.


Seuraava “isompi” suomalainen nimi pois lukien OG mahdolliset jatkopelit on sitten Jesse Linjala ensi viikolla keskiviikkona alkavassa BLAST Premier Fall 2020 Showdown kamppailussa mousesports vastaan. Kamppailussa mousesports on etukäteen pienoinen suosikki, mutta GODSENT voi hyvinkin yllättää emin:n astuessa omaan rooliinsa ainakin tässä turnauksessa. Luka “emi” Vukovic on pelaillut viimeiset pari kuukautta “vapaana” lähdettyään elokuussa c0ntactin vahvuudesta. Serbialainen Luka ehti olla pari kuukautta penkillä elokuun pelien jälkeen kun päästös oli ettei hä jatka amerikkalaistiimin kanssa. Luka on kuitenkin kokenus pelaaja, jolla on ikää jo kohtuulliset 27 vuotta, ja IGL pelaajana hänellä on nyt hyvä mahdollisuus näyttää oma todellinen taitotasonsa GODSENT:in riveissä.

Luka 2017

Leave a Reply