Strateginen Anno 1800 -peli laajeni uusiin korkeuksiin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi Anno 1800 -strategiapeliin The High Life -pelilaajennuksen.

The High Life -lisäosa on pelin kolmannen kauden laajennus, joka tuo suosittuun strategiapeliin pilvenpiirtäjät, uudet tuotantolaitokset ja täysin uuden kaupunkimonumentin. Lisäksi peli saa uudenlaisen huippupistetaulukon sekä uudenlaisen työkalun kaupunkisuunnitteluun.

Kiihtyvällä vauhdilla kasvava yhteisö tarvitsee paljon asuntoja. Kun kaupungin pinta-ala käy vähiin, on helpointa laajentaa ylöspäin ja kasvattaa rakennuksien korkeutta. Erityisesti äärimmäisen korkeat pilvenpiirtäjät kymmenine kerroksineen tarjoavat valtavasti asuintilaa verrattain pienellä pinta-alalla. The High Life -lisäosan pilvenpiirtäjät tulevat pelissä Investor- ja Engineer-asukkaiden valikoimaan, jolloin rakennuksia voidaan kasvattaa asukastason mukaan yhä korkeammaksi ja näin tarjota entistä enemmän asuntoja kaupunkilaisten käyttöön.

Ensimmäistä kertaa Anno 1800 -pelissä on mahdollisuus laajentaa rakennuksia ylöspäin. Tämä tapahtuu modulaarisen järjestelmän avulla, joka mahdollistaa erilaisten osien yhdistelyn ja räätälöinnin. Lisäksi lisäosa tarjoaa mahdollisuuden rakennuttaa The Skyline Tower -pilvenpiirtäjämonumentin, joka on saanut innoituksensa maailman kuuluisimmista tosielämän vastineista.

Korkeita rakennuksia rakentaessaan pelaajan on syytä pitää mielessä niin sanottu panoraamaefekti. Sen toteutuessa pelaaja saa vähennyksiä rakennusten ylläpitokustannuksiin ja pystyy mahduttamaan rakennuksiin enemmän asukkaita. Ehtona kuitenkin on, että pilvenpiirtäjän ympärillä ei saa olla yhtä korkeita tai korkeampia rakennuksia näköalaa haittaamassa.

Korkeiden rakennusten lisäksi lisäosa sisältää valikoiman elämänlaatua parantavia rakennusmahdollisuuksia kaupunkiin sekä huippupistetaulukon ja kätevän monityökalun rakentamiseen. Sen avulla pelaajan oma kaupunkisuunnittelu nopeutuu ja helpottuu.

Lisäosan tarkempia yksityiskohtia ja ominaisuuksia käsittelevä blogiteksti on luettavissa osoitteessa https://anno-union.com/devblog-the-high-life/.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply