SJ (Gaming) uudella kokoonpanolla tulessa tänään

Elisa Nordic Championship Finland turnauksessa tänä iltana SJ kohtaa Roots Gamingin. Täysin uudella kokoonpanolla otteluun lähtevällä SJ:llä on mielenkiintoinen tehtävä, sillä harvoin tällä tasolla lähes koko tiimi muuttuu.

SJ Gaming omalla sivullaan

Sa,aööa lim SJ uudisti logonsa ja joukkueensa, tulii SJ:lle myös uusi slogan: Play Brave, joka edustaa rohkeutta, vaikuttavuutta ja vastuullisuutta. Rohkeutta tehdä asioita eri tavalla ja olla aito oma itsensä. Vaikuttaa koko lajin kehitykseen ja uudistaa vanhoja toimintatapoja. Sekä toimia vastuullisemmin ottaen jatkossa kantaa esimerkiksi verkossa tapahtuvaan kiusaamiseen.

SJ:n uusi kokoonpano:

Tony ”arvid” Niemelä

Joel ”jelo” Lentonen

Aleksi ”zks” Nissinen

Leevi ”AKE” Kovalainen

Verneri ”BONA” Junkala

Tähän mennessä SJ:n rosterista ovat ponnahtaneet maailmankartalle Jani ”Aerial” Jussila, joka nousi ENCEen liittymisensä jälkeen maailmantähdeksi, Elias ”Jamppi” Olkkonen ja uusimpina tarinoina Tuomas ”SADDYX” Louhimaa ja Jemi ”jemi” Mäkinen.

Olemme uudistaneet omaa ajatteluamme e-urheilun kilpajoukkuetoiminnan pyörittämisen osalta keskittymällä toiminnassamme tavoitteellisten nuorten kasvattamiseen ja heidän huipulle tähtäävän urheilu-uran mahdollistamiseen. Kaikki organisaation tällä hetkellä tekemät toimenpiteet palvelevat sitä visiota ja suuntaa, jota olemme SJ:nä pitkään jo tavoitelleet. Luomme nuorille polkuja ja ponnahduslautoja e-urheilun maailmaan sekä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä pelaamisen parissa turvallisesti peliharrastamisen syistä ja tavoitteista riippumatta.

Uutta kokoonpanoa luotaessa oli tärkeä tunnistaa ja hankkia nuorista Suomen CS:GO lupauksista pelaajat, jotka ovat osoittaneet taitojensa ja luonteensa puolesta potentiaalia kilpakentillä. SJ haluaa tarjota kaiken osaamisensa näiden nuorten käyttöön matkalla kohti maailman terävintä kärkeä.

SJ:n Urheilutoimenjohtaja Otto Takala

Uusien pelaajien myötä myös SJ:n pelinsisäinenjohtajan Tony ”arvid” Niemelän rooli organisaatiossa muuttuu.

Olimme vuoden lopulla tilanteessa, jossa pääsimme pelaajamyyntien ja pelaajien urapäätösten jälkeen ajattelemaan uudelleen SJ:n kilpajoukkuetoiminnan rakenteita ja tavoitteita. Keskustelimme samalla uudesta tavasta ajatella myös omaa uraani kilpapelaajana. Lähdimme kehittämään mallia, jossa tulen jatkossa toimimaan huippupelaajien kasvattajana. Ei toki ole poissuljettua, etteikö oma urani saisi nostetta samalla, kun pääsemme tekemään töitä lahjakkaiden nuorten pelaajien kanssa, mutta pidän uudesta tavasta ajatella ja toimia osana organisaatiota.

Tony ”arvid” Niemelä, SJ:n pelinsisäinenjohtaja.

SJ vs Roots Gaming

Ainakin näin ensimmäisessä ottelussa Roots Gamingia vastaan SJ pelaa riittävän hyvin. Mutta kuinka pitkälle tällä nuorella tiimillä SJ vielä pääsee, se jää nähtäväksi.

SJ aloittaa myös seuratoiminnan

SJ aloittaa elektronisen urheilun seuratoiminnan helmikuussa 2021. Valmennustoiminta käynnistyy 8.2.2021 ja se toteutetaan yhteistyössä, Kauppaskeskus Redissä sijaitsevan, Suomen suurimman pelitilan Shelter Gameroomin kanssa. Mukaan valmennusryhmiin haetaan 13 – 20 vuotiaita tavoitteellisia nuoria.

Valmennustoiminnassa syvennytään seuraavien menestyksen edellyttämien taitojen oppimiseen:

· Teknisten ja taktinen pelitaitojen kehittyminen

· Tavoitteiden asettaminen

· Joukkueen jäsenenä kehittyminen

· Kommunikaatiotaitojen merkitys ja niiden kehittäminen

· Ammattilaisuuden vaatiman arjen valinnat

Hinnat: Valmennustoimintaan on mahdollista osallistua kolmeksi (3) kuukaudeksi. Valmennusjakson hinta on 255 € (85 €/kk). Hintaan sisältyy SJ:n seurapaita.

Hakuohjeet: Ilmoittautuminen tapahtuu täältä. Haku valmennusryhmiin päättyy 31.1.2021

Leave a Reply