SIMRACING – mistä on kyse?

SuomieSports.fi ei ole liiemmin julkaissut simracing uutisia, liittyen enimmäkseen siihen, että a. aika ei riitä, ja b. ei ole omaa kokemusta. Mutta koska team KOVA on aika KOVA näissä hommissa, niin pientä katsausta lajiin on paikallaan.

Team KOVA:n Valtteri Alander, Antti Ahola ja Matti Sipilä ovat nimittäin osallistumassa Daytonan 24h SIMracing kisaan.

Daytona 24h

The 2021 edition of iRacing’s 24 Hours of Daytona is set for the weekend of January 22-24. The event marks the fifth running of the anniversary of iRacing’s popular driver swap/team feature that sees hundreds of teams of iRacing drivers, team managers, engineers, and spotters participate in the around the clock sim race. The 24 Hours of Daytona is a 24 hour endurance race held at Daytona International Speedway in Daytona Beach, Florida.

https://www.iracing.com/special-events-2021/

KOVA SIMracing team koostuu viidestä jäsenestä:

Pekka Tuomainen, Antti Ahola, Tuomas Tähtelä, Valtteri Alander sekä Iku Merikalla.

Pekka on 30-vuotias KOVA:n SIM teamin perustaja, joka hänkin on pelannut autopelejä lapsesta lähtien ja viimeiset kolme vuotta SIM-kisoja.

Antti on 25-vuotias Raahesta lähtöisin oleva nykyoululainen, joka aloitti autopelit PS2:lla kuusi vuotiaana ja aloitti SIM-kisailut 2017.

Tuomas on 23-vuotias joensuulainen nuori mies, joka siirtyi vuonna 2014 Assetto Corsaan ja alkoi suhtautua harrastukseen vakavammin. iRacing puolelle hän siiirtyi 2017.

Valtteri on 21-vuotias nuorukainen Porissa, joka asuu nykyään Tampereella. Taustapelaaminen PS3 ja GranTurismo 6, sittemmin PS4 ja kansainväliset kilpasarjat. 2018 siirtyminen PC:n rattiin ja iRacing kisaoihin. Hän on myös moottoriurheilu fani ja tietää autojen ja moottoreiden tekniikasta yhtä sun toista.

Iku on 27 vuotias moottoriurheilu ja esports harrastaja, joka opiskelee Oulussa. Hän on ollut mukana sim kisoissa jo seitsemisen vuotta ja nykyään toimii KOVA SIM ravint team sisältötuottajana ja auttaa teamia, vaikkei kuskina toimikaan.

Leave a Reply