Seuraava askel kohti kansainvälistä kilpailua: KOVA VALORANT

Valorant on ollut olemassa jo yli vuoden, ja olemme tarkkailleet tapahtumapaikkaa tarkasti ja odottaneet oikeaa hetkeä. Oikea hetki on koittanut,ja olemme iloisia voidessamme julkistaa VALORANT-tiimimme.
Tiimillä on yhteinen menneisyys, jossa heidän piti allekirjoittaa yksi Pohjoismaiden suurimmista organisaatioista. Lopulta he eivät onnistuneet allekirjoittamaan ja joutuivat eroamaan, koska kaikki saivat yksittäisiä tarjouksia vasemmalta ja oikealta. Nyt he ovat päättäneet menestyä yhdessä.

– Aluksi minun piti saada Valorant-tiimi KOVA:lle. Sitten yhtäkkiä huomaan olevani itse joukkueessa ilman organisaatiota, Valorant-joukkueen kapteeni Jesse “JESMUND” Terävä.

– Olen miettinyt paljon, kuinka hyviä olisimme voineet olla, jos olisimme pysyneet yhdessä. Nyt kun oli tilaisuus, tunsin, että minun oli helppo tehdä paluu tällä kokoonpanolla, kertoo Hampus “Supmah” Svensson


Jesse “JESMUND” Terävä, Jani “shéd” Marjanen, Benjamin “vicious” Guilotte, Hampus “Supmah” Svensson ja Alend “Ale” Khalaf tähdittävät upouusia kokoonpanojamme. Ensimmäinen haaste, jonka he kohtaavat KOVA-nimellä, ovat ICEBOX-turnauksen karsinnat, jotka alkavat 19.10.


– Jos haluamme olla esportsissa, meidän on omaksuttava muutos, Jatkuva kehittyminen luo uusia mahdollisuuksia menestyä ja menestyä. Vaikka meillä on vahva selkäranka suomalaisessa esports-kohtauksessa, tällä seuraavalla siirrolla otamme lisää askelia kohti kansainvälistä kilpailua, Kovan pomo Timo Tarvainen kertoi.

– Olen erittäin innoissani, että Valorantissa on nyt kansainvälinen rosteri, joka koostuu sekä Suomen että Ruotsin huippupelaajista. En malta odottaa, että nämä kaverit esiintyvät palvelimella,

GM Timo Tarvainen.

Leave a Reply