Riot Games julkaisi Valorantin Euroopan turnaukset 2022

Pelinkehittäjä Riot Games  on paljastanut yksityiskohtia VALORANTin EMEA-esports-ekosysteemistä, mukaan lukien VALORANT Regional Leagues (VRL)– sarjojen käyttöönotosta.

Riot Games on myös julkistanut yksityiskohtia EMEAn vuoden 2022 VALORANT Champions Tour  -rakenteesta, upouusista  VALORANT Regional Circuitsista sekä VCT Game Changers EMEA : n tulevaisuudesta.

Samoin kuin League of Legendsin ERL (European Regional League) -hanke, VRL otetaan käyttöön VALORANTin EMEA-ekosysteemissä vuonna 2022. Ensi vuonna on yhteensä kahdeksan osa kokonaisuutta, joista kutakin hoitavat kumppanijärjestäjät.

Mukana ovat Espanja (LVP), Ranska (Freaks 4U Gaming), Iso-Britannia, Irlanti ja Pohjoismaat (Promod Esports), Puola ja Itä-Eurooppa (FRENZY), CIS (GIGMe), MENA (Calyx Gaming), Turkki (ESA Esports) ja DACH-alue (Freaks 4U Gaming).

Riot Games on vahvistanut, että tiettyjen edustamattomien maiden pelaajat voivat kilpailla tietyissä alueellisissa liigoissa pelaajina. Esimerkiksi Portugalin ja Italian pelaajat lasketaan Espanjan liigan asukkaiksi. Ellei toisin mainita, pelaajat, joilla ei ole asuinpaikkaa alueellisessa liigassa, luokitellaan ”maahantuonniksi”.

Tiedotteen mukaan jokainen liiga pelaa vuoden aikana kahdessa perusosassa, ja runkosarja ja pudotuspelit kruunaavat mestarin. VRL:n avointen karsintojen kautta päätetään “tietty määrä” joukkueita vähintään kerran kaudessa. Jokaisen VRL:n voittaja ensimmäisessä vaiheessa pääsee VCT Promotion Tournamentiin, uuteen kilpailuun, jossa alueelliset liigan voittajat kilpailevat paikasta VCT EMEA Stage 2:ssa. VRL-voittajat kohtaavat kaksi VCT-joukkuetta VCT EMEA Stage 1: ssä. Toisessa vaiheessa jokainen VRL-voittaja pääsee VRL EMEA -finaaliin. Riot on todennut, että VRL-karsintojen ja käytettävissä olevien paikkojen määrä voi vaihdella VCT: n kampanjaturnauksen tulosten mukaan.

VRL-kausi 2022 alkaa karsinnat 24.1. Ensimmäinen jako alkaa 14.2.

Valorant Championsin jälkeen, jonka mukaan Euroopan esports-organisaatio Acendista tuli tittelien ensimmäinen maailmanmestari, Riot Games on paljastanut rakenteensa EMEA: lle vuonna 2022.

VALORANT Champions 2021 -kilpailussa kilpailleet neljä EMEA-joukkuetta on kutsuttu takaisin VCT-vaiheeseen 1 2022. Kahdeksan paikkaa on sitten saatavilla kahden avoimen ja suljetun karsinnan kautta kullakin alueella. Tähän sisältyy neljä paikkaa EU:ssa, kaksi Turkista ja kaksi IVY-maista. Kustantaja on paljastanut, että MENA: n joukkueet voivat kilpailla missä tahansa näistä karsinnoista.

Tarkempia tietoja VCT EMEA – formaatista on tarkoitus saada vuoden 2022 alussa.

Maailmanlaajuisen LAN-tapahtuman järjestämisen lisäksi VALORANTin Game Changers on myös julkistanut uusia suunnitelmia EMEA: ssa ensi vuodeksi. Riot Games aikoo järjestää kolme VCT Game Changers EMEA -sarjaa vuonna 2022, tammi-, touko- ja syyskuussa. Tapahtumissa menestyvät joukkueet saavat paikan marraskuulle suunnitellussa Global Game Changers -tapahtumassa.

VCT Game Changers EMEA 2022 -kiertua toimii myös rinnakkain laajemman EMEA- ekosysteemin kanssa. Näin joukkueet voivat kilpailla Game Changers -turnauksissa VRL:n ja VCT:n avointen karsintojen rinnalla.

Riot Games on myös vahvistanut ruohonjuuritason VALORANT-ekosysteemiään ottamalla käyttöön Game Changers EMEA Academyn ja VALORANT Regional Circuitsin (VRC).

Game Changers EMEA Academyn odotetaan tarjoavan uusille joukkueille paikan kilpailla turvallisessa tilassa kuudessa turnauksessa ympäri vuoden. Samaan aikaan VRC:t yrittävät nostaa EMEAn amatöörien kilpailuekosysteemiä käynnistämällä sarjan uusia kilpailuja.

Turnaukset antavat paikallisille pelaajille mahdollisuuden kilpailla yksittäisissä kilpailuissa koko kauden ajan ja ansaita piiripisteitä joukkueilleen. Kauden päätteeksi eniten pisteitä saavat joukkueet kilpailevat mestaruudesta. Lisätietoja siitä, missä VRC:t järjestetään ja milloin, paljastetaan ensi vuoden aikana.

Riot Games on vahvistanut, että kaikki VCT-tapahtumat lähetetään kahdeksalla kielellä: englanti, ranska, saksa, espanja, venäjä, turkki, puola ja arabia.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Tällainen on Samsungin uusi jättimäinen QLED-televisio

Samsung Q80C on 98 tuuman QLED-televisio, joka SuperSlim-muotoilunsa ansiosta sulautuu kodin sisustukseen. Televisiossa on Neural Quantum Processor 4K -suoritin ja se käyttää AI Upscaling -tekniikkaa kuvanlaadun parantamiseen ja sovittamiseen erittäin suurelle näytölle, mikä lisää sisällön syvyyttä ja terävyyttä. Quantum HDR+ -tekniikka tarjoaa upean ja uskomattoman suorituskyvyn mustantoiston ja kirkkauden osalta. Samsungin uuden lanseerauksen myötä Samsungin QLED TV -valikoima laajenee sen tähän asti sen suurimmalla mallilla.

Leave a Reply