a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Rainbow Six: Siege -toimintapeliin uusi hahmo ja karttapäivityksiä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtavan julkaisijan, Ubisoftin huippusuositun Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelin kuudennen pelivuoden kolmas kausi laajentaa peliä uudella hahmolla ja uusituilla kartoilla.

Crystal Guard -pelikauden hahmolisäys on hyökkäysoperaattori Osa. Tämä kroatialaispioneeri on varustettu luodinkestävällä ja läpinäkyvällä Talon-8-taistelukilvellä, joka voidaan asettaa maahan, ovenkarmeihin tai ikkunoihin suojaksi. Kilpeä voidaan myös kantaa hahmon mukana, mutta aseetta ja juoksematta. Keskiraskaasti panssaroitu ja keskinopeasti liikkuva Osa käyttää pääaseenaan joko 556 Xl -rynnäkkökivääriä tai PDW9-konepistoolia. Käsiaseena Osalla on PMM-pistooli.

Crystal Guard -päivitys tuo myös merkittäviä uudistuksia pelikarttoihin. Bank-, Coastline- ja Clubhouse-kentät on rakennettu täysin alusta pelitasapainoa korjaten sekä kenttien toimivuutta hioen. Päivityksen myötä rakennusten hajoamisominaisuuksia sekä ääniä ja valaistusta on korjattu aiempaa paremmaksi. Samalla karttojen peliteknisiä ominaisuuksia on päivitetty ajan tasalle, mikä tekee näiden karttojen pelaamisesta entistä tasavertaisempaa ja siten myös hauskempaa.

Pelipäivitys tasapainottaa myös hahmojen ominaisuuksia sekä parantaa hahmojen räätälöintimahdollisuuksia. Lisäksi Resident Evil -pelisarjasta tutun Leon S. Kennedy -pelihahmon ulkoasu tulee mukaan valittavaksi osana pelin Elite-skinivaihtoehtoja.

Rainbow Six: Siege -pelistä julkaistaan myös uusi keräilyversio tulevan syksyn aikana. Ubisoft Store -kauppapaikasta saatavilla oleva keräilylaatikko sisältää Sledge-hahmon vasarajäljitelmän ja Sparkle Tachanka -chibikoristeen sekä valikoiman digitaalisia päivityksiä Rainbow Six: Siege -pelissä käytettäväksi.

Crystal Guard -laajennuksen testipalvelin käynnistyy tänään ja Osa-operaattori tulee valikoimaan 18. elokuuta.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Leave a Reply