Pelaajapörssi

pelaaja etsii tiimiä - tiimit etsivät resursseja

suomiesports headhunting

SuomieSports.fi haluaa auttaa joukkueita, tiimejä, organisaatioita, pelaajia löytämään toisensa. Kerro meille sähköpostitse, mitä haet. Pörssi kehittyy luonnollisen kasvun kautta ja tämä sivusto tulee saamaan uusia palveluosioita vähitellen.

Suomalainen kilpapelaaminen kehittyy ja tarvitsee kehittyäkseen myös toimivat pelaaja, valmentaja ja organisaatiomarkkinat. Me suomiesports.fi sivustolla haluamme olla yhdistämässä pelaajia mahdollisiin työpaikkoihin, sekä valmentajia kehittämään pelaajia ja tiimejä edelleen.

Etsitkö sinä uutta tiimiä itsellesi?

Valmentajat, managerit

Etsitkö valmentajaa, tai huoltajaa? Manageria? Me pyrimme auttamaan kaikkia etsijöitä löytämään oman uuden kumppanin.

Vapaita pelaajia

PELAAJA ETSII

Oletko LISENSSOITU PELAAJA?

Jos sinulla on kilpalisenssi ja haluat löytää itsellesi uuden tiimin, ota meihin yhteyttä. Me voimme auttaa sinua löytämään itsellesi uuden “kodin”.

 

ORGANISAATIO ETSII

Etsiikö joukkueesi uutta pelaajaa? Tarvitsetko valmentajaa, apua kuntovalmennukseen, ruokavalioon? Sponsorineuvotteluihin? Ota yhteyttä, suomiesports.fi voi toimia kumppanina ja pelaajapörssi voi auttaa uuden pelaajan löytämisessä.

Organisaatiot, jotka etsivät uusia resursseja pelaajien, valmentajien tai vaikkapa ruokavalion tai yleisen kunnon suhteen, voitte ottaa suoraan yhteyttä gamer@suomiesports.fi osoitteen kautta. Organisaatioille ei ole valmista lomaketta.

PELAAJASOPIMUKSET

SuomieSports.fi auttaa sinua tarjoamalla avuksesi sopimustilanteisiin asiantuntijan, joka auttaa pelaajaa ja organisaatiota sopimaan molemminpuolisesti toimivan sopimuksen.

 

SuomieSports.fi ei ole missään tekemisissä SEUL ry:n kanssa mutta tuemme ajatusta yhdistyksestä, joka ajaa e-urheilun kehittymisen asiaa Suomessa.