SuomieSports.fi

Ottaako SJ Gaming perjantaina voiton?

SJ Gaming pelaa perjantaina Cyber.Bet Golden liigassa Skadea vastaan. Viimeksi viikko sitten Skade otti puhtaan 2-0 karttavoitot voittaen sekä Dust2 että Nuken 16-10.

Sen jälkeekin Skade on edennyt voitosta voittoon voittaen Wisla Krakowin ja ALTERNATE aTTaxin 2-1 sekä ruotsalaisen Galaxy Racerin 2-0. SJ vastaavasti hävisi myös MBAPPEEK tiimille mutta voitti nyt juuri tanskalaisen AGF tiimin 2-0. SJ ehti hävitä juuri ennen edellistä SKADE kohtaamista myös ruotsalaiselle Galaxy Racerille kartoin 1-2.

Bulgarialainen SKADE lähtee otteluun suosikkina, mutta miksei SJ Gaming voisi ottaa voittoa? Mitä ZOREE tuo joukkueenseen ENCE yhteistyön kautta, onko se positiivista vai enemmän negaa?

Bulgarialainen SKADE on nyt viimeisen kuukauden ollut nosteessa, ja on noussut sijalle 40 rankingissä, mutta on joukkue pllut keväällä hetken korkeammallakin. mutei koskaan TOP30 listoilla.

Tässä pelataan liigan Playoffs vaihetta, SKADE voitti oman ryhmänsä puhtaasti ja SJ pelasi täydet pelit päästäkseen kahdeksan joukkoon juuri kahdeksantena pudottaen ratkaisuottelussa AGF:n ulos. Tästä voittoon niin ollaan TOP8 joukossa. Jaossa kaikkiaan 20 000 dollaria palkintorahoja ja tässä vaiheessa putoajat jäävät nuolemaan näppejään, sillä vasta top 8 saa rahapalkintoja.

Voiko SJ Gaming voittaa?

Onko Sotkamon joukkueella tarvittava osaaminen, tiimin yhteenpelaaminen sellaisella tasolla, että suomalaistiimi voisi voittaa bulgaarit?

NImittäin näitä allaolevia SJ Gaming uutisia me haluamme nähdä lisää!

Leave a Reply