SuomieSports.fi

OG vs Virtus.pro

Tänään ESL Pro liigassa päiväottelussa tulessa Virtus.pro ja OG. Nyt ovat jo vedonlyöntitalotkin huomioineet OG:n lennon ja joukkue on selkeä suosikki VIrtus.prota vastaan. Virtus.pro on hävinnyt viisi edellistä liigakamppailuaan ja viimeksi juuri varsin selkeästi G2:lle kartoin 0-2 ja mousesportsille samoin 0-2.

Mikäli OG ei sorru ylimielisyyteen (mihin emme usko) on tästä tulossa 2-0 karttavoiton voitto OG:lle. OG pääsi jopa meidät yllättäneeseen lentoon G2:sta vastaan voittaessaan tuon ottelun pari päivää sitten. mousesportsin 2-1 voittoottelukin oli viittä vaille ettei mennyt 2-0, joten OG on eittämättä yksi paras CS:GO joukkue tällä hetkellä, enkä näe kazakstanilaisjoukkue Virtus.pron pystyvän laittamaan kovin pahasti edes vastaan.

Joukkueet eivät ole kohdanneet, mutta Aleksi Virolainen tekee hyvää scouttaustyötä OG:lle joten eiköhän OG ole melkoisen valmis ottamaan voiton.

Tämän ottelun jälkeen perjantaina OG kohtaa FaZen, ja siihen palaamme vielä myöhemmin – viimeistään perjantain aamuna.

 

1 Comments
  • lohjaguru
    reply
    2.4.2020

    Mikään ei ole koskaan niin varmaa kuin epävarma. OG aloitti kamppailun epävarmasti mutta otti ensimmäisessä kartassa voiton, mutta hävisi sitten kaksi seuraavaa ja näin Virtus.pro eteni 2-1 voitolla pitkästä aikaa voittoon saakka. Ottelussa nähtiin sekä OG:n karmaisevia virheitä,, että Virtus.pro hienoja otteita, ja tällä kertaa oikea ja parempi voitti tämän kamppailun.

Leave a Reply