Nyt kauttamme edullisesti tietokonetarvikkeita Data-Systems verkkokaupasta

Data-Systems.fi on Suomen suurin IT-tuotteiden myymälä, jolla on yli 29 vuoden kokemus alalta. Heidän valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 800 000 tuotetta, joista suurin osa keskittyy varaosiin ja tarvikkeisiin.

Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu muun muassa muistikortteja, kaapeleita, kovalevyjen ja emolevyjen komponentteja, tietokoneita, tulostimia ja paljon muuta.

Data-Systems

Data-Systems on vuonna 1993 perustettu perheyritys. Alkuvuosina toiminta oli keskittynyt vahvasti muistituotteisiin ja laajentunut vähitellen lähes kaikille IT-tuotteiden osa-alueille. Tuotevalikoima kattaa tällä hetkellä yli 800.000 tuotetta painottuen varaosiin ja tarvikkeisiin.

Yrityksen visio

Data-Systemsin toimintaperiaate on tarjota luotettavia ja käyttäjäystävällisiä verkkokaupan palveluita. Kehittynyt verkkokauppa mahdollistaa laajan ostovalikoiman nopean ja tehokkaan käytön. Yritys voi taata nopeat toimitusajat laajojen ostokanavien ansiosta, ja yli 90% tilatuista tuotteista toimitetaan 2-3 arkipäivässä. Tuotteet toimitetaan pääasiassa Postin, UPS:n ja TNT:n kautta suoraan valmistajan tai maahantuojan varastolta. Tilauksen voi myös noutaa Espoon Kuusiniementien noutopisteestä.

Riippumaton ja ekologinen

Yhtiö on 100 %:sti yksityisessä omistuksessa ja perinteinen perheyritys. Oli ostoksesi pieni tai suuri saat aina yhtä hyvää palvelua. Ostamalla Data-Systemssistä tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Myös ympäristöstä huolehtiminen on Datga-Systemsille tärkeä asia. Yritys käyttää ainoastaan kierrätyskelpoisia ja ekologisia toimistotarvikkeita ja pakkaus- materiaaleja. Yritys myös huolehtii vanhojen IT-laitteiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Mikä on ekologinen toimistotarvike?

Ekologinen toimitustarvike on tuote, joka on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutuksia ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Tällaisia tarvikkeita ovat esimerkiksi kierrätyskelpoiset tai kompostoituvat pakkausmateriaalit, uudelleenkäytettävät toimituslaatikot ja -pussit, ympäristöystävälliset täyteaineet ja muut vastaavat tuotteet. Ekologisia toimitustarvikkeita käyttämällä yritykset voivat vähentää kuljetusten ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää kehitystä.

IT-laitteiden kierrätys

IT-laitteiden kierrätys tarkoittaa käytöstä poistettujen tietokoneiden, kannettavien tietokoneiden, tablettien, puhelimien ja muiden elektronisten laitteiden uudelleenkäyttöä tai hävittämistä ympäristöystävällisesti. Kierrätys on tärkeää, sillä elektronisilla laitteilla on lyhyt käyttöikä, ja niiden hävittäminen tavallisessa jätteessä aiheuttaa ympäristöongelmia. Lisäksi IT-laitteiden kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja, sillä käytöstä poistettuja laitteita voidaan käyttää raaka-aineena uusien laitteiden valmistuksessa.

IT-laitteiden kierrätys voidaan toteuttaa eri tavoin, kuten lahjoittamalla toimivia laitteita hyväntekeväisyyteen, myymällä käytettyjä laitteita tai käyttämällä kierrätyspalveluita. Kierrätyspalvelut voivat käsitellä käytöstä poistettuja laitteita ympäristöystävällisesti, erottamalla hyödynnettävät materiaalit ja käsittelemällä ne asianmukaisesti. Kierrätyspalvelut voivat myös hävittää tietoja sisältävät laitteet turvallisesti, varmistaen, että henkilökohtaiset tiedot eivät päädy vääriin käsiin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply