Mainosta meillä

Nintendo Direct: suurimmat julkaisut trailereineen

Valmistautuessaan kiireellisimpään loma-ajan seasoniin. Nintendo Directin viimeisin julkaisu näyttää mitä fanit voivat odottaa Switchiltä lähitulevaisuudessa. Muutamia isoja julkistettuja titlejä onkin jo tiedossa kuten, uusi Metroid ja Mario Party pelit. Yllätyksiä onkin aimo kourallinen lisää, sisältäen uuden Kriby pelin, laajennuksen Switch onlinelle ja starojen tähdittämä lähetys Super Mario animaatio elokuvasta. Jos missasit eventin niin tästä löytyy kuumimmat uutiset.

Super Mario elokuvalle julkaisu päivämäärä

Siitä on pitkä aika kun ollaan kuultu Super Mario elokuvasta, joka on tehty yhteistyössä Minios studio illuminaitonin kanssa , johon itse Nintendo on kommenttinsa tuonut esiin. Elokuva tulee saataville joulukuun 21. päivä 2022, jossa nähdään varsin mielenkiintoinen ohjelmanumero, Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi), Anya Taylor-Joy (Peach),Seth Rogen (Donkey Kong) ja Jack Black (Browser) tähdittämänä.

N64 ja SEGA GENESIS pelit Switch onlineen

Kuin odotettuakin, kummankin Nintendo 64 ja Sega Genesis pelit tulevat Switch online maksulliselle palvelulle. Tämä twisti on osana niinsanottua ’’Expansion pakettia’’ mikä kuullostaa premium asteen palvelulta. Nintendo ei ole julkaissut hinnoittelua, mutta on luvattu tarkemmista yksityiskohdista julkaistavan pian.

Animal Crossing: New Horizons saa ison updaten marraskuussa

On ollut hiljaista aikaa kodikkaassa virtuaali maailmassa Animal Crossing: New Horizonsissa, mutta Nintendo juuri julkaisi ison updaten Switch pelille joka voi hönkäistä vähän uutta eloa virtuaali maailmaan. Update ei ole täällä ennen marraskuuta ja Nintendo sanookin tuovan esille enempi  yksityiskohtia lokakuun aikana – toisaalta näyttää siltä että vihdoin saadaan kauan odotettu kahvila.


Kirby is back

Seuraava kirby kantaa nimeään Kirby and the Forgotten Land, joka kuljettaa pinkin suloisuuden post-apocalyptiseen maailmaan hienona 3D toimintana. Switchille saatavilla ensi keväänä.

Bayonetta 3 julkaisuun ensi vuonna

Saimme hienon ja pitkän checkausen Bayonetta 3, lähemmäs neljä minuuttia pitkä traileri täydellä toiminnalla antaa pelistä hyvän kuvan. Huono uutinen on että peli ei tule ulos kuin vasta 2022.


Monster Hunter Rise saa laajennusta

The Switch-exclusive tominta RPG Monster Hunter Rise saa otsikon mukaan suurehkon laajennuksen tänä vuonna, joka luontaisesti sisältää uusia monstereita ja tarinan laajennuksia. Laajennus kulkee nimellä Sunbreak, joka tulee launchiin ensi kesänä.

The Original Kotor, on the go

Kuka tarvitsee uusia hienoja uusintajulkaisuja kun voi pelata kunnon vanhaa alkuperäistä Knight of the Old Republicia Swtichillä? Peli onkin jo saatavilla, melkolailla joka paikassa muualla, mutta Nintendon hallussa klassinen Star Wars RPG löytäisi hyvän kodin julkaistessaan marraskuussa.

Aivot Nierin takana tekevät korttipeliä

Nier:in älyköt Yoko Taro ja Yosuke Saito on rynnimässä johonkin ihan eri ulottuvuuteen heidän seuraavassa projektissa. Korttipeli pohjalle rakennettu roolipeli vähän kömpelöllä nimellä Voice of Cards: The Isle Dragon Roars tulee julkaisuun Switchille lokakuussa 28. päivä.

Square Enix tekemässä Mario Kartille haastajaa

Square Enix, pelifirma Final Fantasy sagan takaa, julkaisee Chocobo GP, joka näyttää paljoltikin Mario Kartille, eilaisuutena kuitenkin on ikoniset hahmot Final Fantasy universumista ja twistinä maagiset taiat. Suunniteltu julkaisu ensivuonna.

Lähde: https://www.theverge.com/2021/9/23/22689462/nintendo-direct-september-2021-trailers-announcements

Other Articles

Leave a Reply