SuomieSports.fi

Mitä tekee ENCE?

Viikolla saimme iloita ENCE:n voittaessa NaVin suoraan 2-0 DreamHack Masters Spring 2020:ssa ja mielessä kävi jopa mahdollisuus, että uusi ENCE Jampin kanssa olisi jopa paluuta takaisin ENCE:n kulta-aikoihin. Valitettavasti vain kaksi seuraavaa DreamHack kohtaamista eli Vitality ja NiP näyttivät jälleen, missä ENCE oikeasti menee. Kaksi kohtaamista, kartat 0-4, ja vaikka Ninjoja vastaan ENCE:llä oli paikkansa, jatkokierroksia pidemmälle se ei yltänyt. Vitality vei ENCE:ä mennen tullen sekä omassa että ENCE:n karttavalinnassa, ja nyt ENCE on pelannut Vitalityä vastaan todella useasti viime aikoina – ja jälleen tulevalla viikolla!

ENCE:llä on täynnä 100 viikko TOP30 listalla putkeen ja vaikka nykyinen sijaluku 23 ei välttämättä tunnnu hyvältä, ei näillä peliesityksillä korkeammalle ole asiaa. Pelit ja onnistumiset vaihtelevat liikaa ja tuntuu että liian monesti kaikki jää Aleksi “allu Jallin harteille. 18-vuotias Elias “Jampi” Olkkonen on tuonut lisää energiaa ENCE:lle, mutta kuitenkaan joukkue ei vielä ole löytänyt oikeita reittejä voittojen tielle.

ENCE ja tuleva viikko

Nyt joukkueen on työnnettävä nämä kaksi tappiota sivuun, ja aloitettava tulevan viikon BLAST Premier Spring 2020 Showdown. Vastaan tulevat tutut joukkueet: Vitality, sAw, NiP sekä Astralis. Ja vaikka Astraliksella on ollut kokoonpanonsa kanssa aktiviteettejä, ei joukkue ole viime aikoina hävinnyt kuin nyt viimeisen kohtaamisensa, kun takkiin tuli G2:lle 0-2. Sitä ennen Astralis oli pelannut viisi voittoisaa kamppailua ilman karttatappiota, ja itseasiassa edellinen karttatappio tuli juuri ENCE:lle ESL Onessa.

Ei ENCE:n tarvitse älyttömästi petrata, jotta se voisi tulevalla viikolla ottaa jopa neljä voittoa, mutta todennäköisempänä näemme maksimaalisen pistesaldon tulevan voitoilla kolmesta ensimmäisestä ottelusta ja sitten 0-2 tappio Astralikselle.

Leave a Reply