Metafy osti Gamerclassin

Meidänkin sivuiltamme on päässyt opettelemaan Gamerzclassin kautta eurheilun saloja ammattilaisten opettamina mm. Dota2, League of Legends ja NHL peleihin.

Pittsburgiläinen videopelien valmennusalusta Metafy ilmoitti hankkineensa tanskalaisen videopelien opetuskurssialusta GamerzClassin..

Metafyn toimitusjohtaja ja perustaja Josh Fabian kieltäytyi paljastamasta kaupan taloudellisia ehtoja, mutta totesi, että ennen hankintaa GamerzClass keräsi noin 500 000 dollaria vuotuisina toistuvina tuloina ja sai 6 000 käyttäjää maksamaan kuukausittaisen tilausmaksun saadakseen tuotteen premium-version. A-sarjan rahoituskierroksen päätteeksi Fabian sanoi, että Metafyn vuotuinen liikevaihto oli 2,4 miljoonaa dollaria.

Tällä hetkellä Metafyn tarjonta antaa eri videopelinimikkeiden valmentajille mahdollisuuden käyttää Metafy-alustaa opettamaan sitten taitoja opiskelijoille live-, kahdenkeskisten istuntojen kautta. Itsenäisinä urakoitsijoina nämä valmentajat ansaitsevat 100% hinnasta, jonka he yksin asettavat valmentamaan Metafyssä, ja Metafy veloittaa opiskelijoilta 5%: n maksun tästä hinnasta alustan johdon yleiskustannuksista ja muista kuluista.

Metafyn tarjonta laajentuu

Mutta tulevina kuukausina ja tämän hankinnan jälkeen Metafy alkaa pian tarjota ennalta nauhoitettuja opetuskursseja alustallaan opiskelijoille, jotka voivat suorittaa omalla tahdistuksellaan. Metafy leikkaa näiden kurssien hintaa 30% ja loput 70% menevät kurssin luojalle tai asiantuntijalle, kuten Fabian viittasi niihin. Se on alhaisempi kuin edellinen kurssi ennen sopimusta, jossa GamerzClass otti 80% kurssin hinnasta. Metafyn leikkausta käytetään toimittamaan kurssiasiantuntijoille tarvittavat laitteet – kamerat, valaistus- ja tallennusohjelmistot muiden kustannusten lisäksi – etukäteen, jotta nämä luojat voivat tehdä kurssinsa alustalle.

Fabianille nämä kurssit ovat “mestarikurssi” videopelivalmennuksen huippuosaamisessa. Hän sanoi, että mikään muu yritys ei tarjoa videopelikursseja, kuten GamerzClass, ja että jos Metafy olisi voinut tehdä sen paremmin, se olisi. Yrityskauppa laajentaa myös Metafyn potentiaalista yleisöä entisestään.

“Meille kyse on todella suppilon laajentamisesta”, Fabian sanoi. “Tällä hetkellä tarjoamme vain valmennusta.”

Fabian sanoi, että on olemassa rajallinen asiakaskunta pelaajia, jotka haluavat valmennusta.

“Se on yleisö ihmisiä, jotka haluavat kehittyä niin kovasti, että he ovat valmiita voittamaan, kuinka pelottavaa puhelu tuntemattoman kanssa on, eikä mikä tahansa muukalainen. Tämä on muukalainen, joka on sinua parempi maailmoissa siinä, missä haluat olla parempi, ja he katsovat, kun olet paha. Se on hyvin pelottavaa, se on intensiivistä, mutta melko monet ihmiset ovat tehneet sen ja jatkavat sitä. Mutta tiedämme, että se on pieni yleisö”, Fabian sanoi. “Joten kun ajattelemme kursseja, no, nyt meillä on yleisö ihmisiä, jotka eivät ehkä ole vielä tarpeeksi mukavia hyppäämään puheluun maailman parhaan pelaajan kanssa, mutta he ovat erittäin mukavia käydä läpi kyseisen henkilön oivalluksia ja neuvoja omalla ajallaan ja enemmän itseohjautuvalla tavalla.”

Fabian sanoi, että kaikki GamerzClassin yli 150 kurssitarjontaa pääsevät Metafyyn tulevina viikkoina. Startup tekee myös yhteistyötä nykyisen tanskalaisen tiiminsä kanssa luodakseen uusia kurssitarjouksia ajoissa seremoniallisempaan lanseeraukseen tänä kesänä. Paljon tätä työtä valvoo Victor Folmann, GamerzClassin toimitusjohtaja, joka liittyy Metafyn GM: ksi kursseille.

“Tärkein yksittäinen asia, joka saa sinut tekemään hienoa työtä, on rakastaa sitä, mitä teet”, Folmann sanoi lehdistötiedotteessa. “GamerzClassin ja Metafyn yhdistyminen antavat minulle ja tiimilleni mahdollisuuden rakastaa edelleen sitä, mitä teemme, mutta kunnianhimoisemmilla tavoitteilla ja tulivoimalla.”

Kun nämä kurssit käynnistyvät, ne tulevat kahdessa tasossa: korkean tuotannon arvoinen “Crown-sarja” – alustava otsikko – jonka tuottaminen ja toimiminen tietyn videopelin otsikon mestarikursseina kestää kauemmin sekä kursseja, joita voidaan tuottaa päivittäin ja jotka ovat merkityksellisempiä sille, mitä tietyssä videopelissä voi tapahtua päivittäin,  Kuten niille, jotka tarjoavat viikoittaisia haasteita verrattuna videopeleihin, jotka ovat yleensä staattisempia ensimmäisen julkaisun jälkeen.

Metafy työllistää nyt hankinnan jälkeen 60 työntekijää, joista lähes kaikki työskentelevät etänä, ja neljä työskentelee Pittsburghin alueella.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Pikku Finlandia

Pikku Finlandia edustaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaista rakentamista, sillä se on rakennettu siirrettävistä ja uudelleen käytettävistä puumoduuleista. ”Puu on vastuullinen rakennusmateriaali se sitoo hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS- älykello jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2  -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Leave a Reply