Koulutusta Suomiesportsin sivujen kautta

Suomi on pieni maa, ja vaikka kuinka olisimme hyviä, ei mikään estä käyttämästä muiden tuottamia koulutusmateriaaleja. Suomiesports Oy on tehnyt tänään sopimuksen tanskalaisen jatkuvasti kasvavan eurheiluun erikoistuneen koulutusalusta GamerzClassin kanssa. Samalla kun GamerzClass on juuri julkistanut uudesta saamastaan rahoituksesta, jolla alustan kehitys jatkuu edelleen, olemme me lisänneet heidän koulutuksensa sivustoillemme.

Tarjolla on koulutuksia neljään eri peliin: CSGO, FIFA, Dota2 sekä League of Legends – ja kouluttajina ovat pelien ammattilaiset! Alkuun pääset testaamaan ja katselemaan videoita ja ohjeita täysin maksutta, mutta pidemmän aikaa jos haluat käydä läpi koulutusmateriaaleja, on alustan käytössä kuukausimaksu 9,99 dollaria eli 8 euroa ja 39 senttiä!!! VAIN! Ja jos lähdet opiskelemaan GamerzClassilla meidän linkkiemme kautta, tuet samalla Suomiesports.fi toimintaa ja kehitystä!

Esimerkiksi Dota2:ssa opastusta antavat mm. N0tail, Topson, Cr1t, Nikobaby, Boxi ja monet muut. Tarjolla on viikoittain uutta sisältöä. FIFA 21 peliä opastavat mm. Tekkz, BorasLegend, Agge ja monet muut.

Myös suomalaisittan ehkä eniten pelaajia kiinnostava CS:GO on kurssien sisältönä ja mukana on monia tuttuja ammattilaisia kertomassa vinkkejä ja opettamassa Counter Striken saloihin. Nyt kesäkuussa 2021 tarjolla on pelkästään CS:GO peliin yli 300 erillistä opastevideota kolmelle eri tasolle: beginner, advanced ja Pro Level. Kaikenkaikkiaan nyt on tarjolla yli 100 tuntia opastusta.

Myös League of Legends on hyvin edustettuna. Tarjolla on yli 20 tuntia opastusta jaettuna yli 300 erilliseen opasvideoon. Opastamassa sellaiset LoL ammattilaiset kuin Jensen, Forg1ven, Soaz, Froggen, Odoamne & NicoThePico.

GamerzClass

GamerzClass on tarjonnut sisältöjään tähän mennessä jo yli 100 000 pelaajalle. Alustan tarkoituksena on tarjota pelaajille mahdollisuus kehittyä omassa pelissään katselemalla ammattilaisten pelaamista ja kuuntelemalla näiden vinkkejä ja ohjeita. Monessa tilanteessa on saatavilla myös henkilökohtaista opastusta kuukausimaksua vastaan.

GamerzClassin perustaja on entinen jalkapalloammattilainen Victor Folmaan, joka pelasi niin Tanskassa kuin Englannissa ja on perustatnu myös ravintoloita ja musasovellusyrityksen San Franciscossa, mutta joka sai peleihin kosketuksen jo jalkapalloammattilaisena.
Toinen perustaja Rasmus Holmgaard on myös useammassa startup yrityksessä mukana ollut monialayrittäjä, jolla on oma kokemus nimenomaan sisällöntuotannosta.

#suomiesportsfi #dota2 #csgo #leagueoflegends #fifa2021 #esportstraining #esportskoulutusta

Leave a Reply