MAD Lions purkaa Pohjois-Amerikan haastajasarjan VALORANT-rosterinsa- johon sillä oli “suuri luottamus

Huonon alun jälkeen NA VALORANT Challengers 2023 -kaudella MAD Lions -organisaatio on virallisesti eronnut kahdesta aloitusrosterin jäsenestään välisarjojen välissä, mikä osoittaa suurta muutosta rosterissa, johon se panosti ennen karsintojen alkua.

Organisaatio ilmoitti vapauttavansa Taylor “drone” Johnsonin ja Anthony “ZexRow” Colandron. Jo ensimmäisessä välisarjassa entinen 100T-duelisti William “Will” Cheng lähti, joten nyt jäljellä ovat enää Adam “Ange” Milian ja Justin “Trick” Sears alkuperäisestä aloitusrosterista, johon MAD Lionsillä oli suuret odotukset.

Tammikuussa MAD Lionsin emoyhtiön OverActive Median franchising-toimintojen johtaja Till Werdermann kertoi Dot Esportsille, että organisaatio oli allekirjoittanut joukkueen, joka tunnettiin aiemmin nimellä Dark Ratio, ennen NA VALORANT Challengers -avointen karsintojen alkua.

Werdermann ilmoitti, että MAD Lionsilla oli “suuri luottamus” rosteriin, erityisesti Willin liittymisen jälkeen. Kuitenkin suurin osa siitä aloitusrosterista on nyt poissa vain yhden välisarjan jälkeen. Ensimmäisessä välisarjassa MAD Lions voitti avauskarttansa TSM:ää vastaan, mutta menetti sitten kahdeksan peräkkäistä karttaa neljän viikon aikana, häviten kaikki neljä ottelua.

Will siirrettiin penkille ja korvattiin Marshall “N4RRATE” Masseyllä kahden ottelun jälkeen. Vaikka joukkue oli jo ulkona Mid Season Faceoff -kilpailusta, he onnistuivat ainakin päättämään ensimmäisen välisarjan comeback-voittoon kanssaputoajajoukkuetta OREsportsia vastaan.

MAD Lionsin pelinjohtaja Trick julkaisi päivityksen rosterista ilmoitusten jälkeen ja otti vastuun sanoen, että hän “epäonnistui pahasti rakentaessaan ympäristöä menestykselle varhaisessa vaiheessa” ja myöntäen, että hänen virheillään oli “äärimmäisen negatiivinen” vaikutus hänen ympärillään oleviin pelaajiin.

Trick kirjoitti myös, että MAD Lionsin on “otettava riskejä” ja tehtävä “radikaaleja muutoksia” rosteriin, jos he haluavat saavuttaa Ascensionin. Vaikka kaikilla 12 joukkueella NA VALORANT Challengers -sarjassa on mahdollisuus pudotuspeleihin, joukkueet, jotka sijoittuvat neljän viimeisen joukkoon, joutuvat aloittamaan alempaa kaaviopuolta.

MAD Lions ei ole ainoa joukkue, joka tekee liikkeitä; Disguised Toast väitetysti kokeilee uusia pelaajia, mukaan lukien joitain potentiaalisesti massiivisia supertähtinimiä.

NA VALORANT Challengers League:n toinen välisarja alkaa kahden viikon kuluttua 18. huhtikuuta.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply