League opf Legends: Vuoden 2024 World Final järjestetään O2-areenalla Lontoossa

Vuonna 2024 League of Legends World Championship -turnaus järjestetään ensimmäistä kertaa Lontoossa. Turnaus pelataan maailman suosituimman liveviihteen, vapaa-ajan ja vähittäiskaupan kohteessa, O2-areenalla. Maailman suurin e-urheilutapahtuma saapuu Lontooseen syksyllä 2024. 

Olemme innoissamme tuodessamme World Finalin ensimmäistä kertaa Iso-Britanniaan. “Worlds on maailmanlaajuinen juhla League of Legendsin parhaasta, ja Lontoon rikas historia ja moderni suurkaupunki tarjoavat täydellisen taustan lajimme suurimmalle lavalle. Olimme vaikuttuneita Lontoon faneiden intohimosta ja energiasta koko 2023 Mid-Season Invitationalin ajan, ja odotamme innolla heidän tervetuloaan O2-areenalle, jossa finalistimme astuvat samalle lavalle kuin monet heitä edeltäneet ikonit.

Naz Aletaha, LoL Esportsin Global Head

Vuoden 2023 MSI-turnaus pidettiin Lontoon Copper Box Arenalla, joka sijaitsee Queen Elizabeth Olympic Parkissa. Tapahtuma näki 58 prosentin kasvun vuodesta toiseen verrattuna vuoden 2022 MSI:hin. Edellisen kerran Iso-Britannia isännöi Worlds-osakilpailua oli vuoden 2015 neljännesvälierissä SSE Arenalla Wembleyssä, nykyään tunnettu nimellä OVO Arena Wembley.

O2 on Iso-Britannian toiseksi suurin istumakapasiteetti ja tunnetaan legendaaristen artistien ja bändien, kuten Adele, Beyoncé ja U2, sekä suurten urheilutapahtumien, kuten NBA-otteluiden ja ATP-tenniskauden finaalien isäntänä. Massiivinen kupolirakenne ulottuu halkaisijaltaan 365 metriä, mikä tekee siitä yhden maailman suurimmista laatuaan. O2 on erottamaton osa Lontoon upeaa kaupunkikuvaa.

Lontoo on johtava kohde elektroniselle urheilulle, ja on fantastista, että isännöimme League of Legendsin maailmanmestaruuskisojen finaalia ensi vuonna. Se kokoaa yhteen elektronisen urheilun faneja ympäri maailmaa ja näyttää myös pääkaupunkimme huippuluokan peliteollisuuden. Aion jatkaa kaikkeni tekemistä elektronisen urheilun kehittämiseksi ja kasvattamiseksi Lontoossa, kun rakennamme parempaa Lontoota kaikille.

Lontoon pormestari Sadiq Khan

Lipunmyynti vuoden 2024 World Finaliin, joka pidetään 2. marraskuuta 2024, ilmoitetaan myöhemmin vuonna 2024.

Muut päivämäärät, kaupungit ja tapahtumapaikat Worlds 2024:lle jaetaan pian. Seuraa @lolesportsia hashtagilla #Worlds2024 ja pysy kuulolla lolesports.comissa lisätietojen saamiseksi.

League of Legends Esports

League of Legends Esports (LoL Esports) on nopeimmin kasvava maailmanlaajuinen urheilu ja kilpapelaamisen huippu, jossa on 9 alueellista liigaa, 93 ammattilaistiimiä ja yli 860 pelaajaa. Sitä voi seurata ympäri maailmaa yli 35 TV- ja digitaalisessa kanavassa, ja se on yksi maailman eniten katsotuista viihteen muodoista maailmanlaajuisesti. League of Legends Esports alkoi vuonna 2011 ja sitä omistaa ja hallinnoi edelleen Riot Games, yksi maailman huippuvideopeleiden kehittäjistä. Naz Aletahan, LoL Esportsin Global Head, johdattaa meitä tavoitteenaan rakentaa kukoistava globaali urheiluekosysteemi keskittymällä kasvuun, sitoutumiseen, kannattavuuteen, integriteettiin ja saavutettavuuteen. Jännittävistä alueellisista liigakilpailuista, jotka lumoavat miljoonia faneja ympäri maailmaa, aina maailmanmestaruuspokaalin nostoon asti, kaikki tämä kuuluu LoL Esportsiin. Lisätietoja saat osoitteesta LoLEsports.com.

Maailmanmestaruus

League of Legendsin maailmanmestaruus, tunnettu myös nimellä Worlds, on LoL Esports -kilpailun huippu, jossa eri alueilta peräisin olevat huippujoukkueet kilpailevat maailmanmestaruuden tittelistä. Kilpailu järjestetään jokaisen kauden päätteeksi eri isäntäalueella, ja siihen osallistuu ammattilaisliigojen karsitut joukkueet ympäri maailmaa. Se on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista peli- ja urheilutapahtumista.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle suoraan shein verkkokaupasta

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein verkkokauppa, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

Leave a Reply