League of Legends uutisia maailmalta: Karmine Corp ostaa Astralisin LEC-paikan

Siirtymä LEC:hen

LFL-liigan huippujoukkue Karmine Corp on ottamassa haltuunsa Astralisin paikan LEC:ssä vuoden 2024 kauden alusta alkaen. Taistelu vuoden 2023 maailmanmestaruudesta on vielä käynnissä Etelä-Koreassa, mutta keskeytämme hetkeksi tuodaksemme EMEA:n LoL Esports -faneille lähempää tulevia uutisia. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Karmine Corp, vuoden 2023 EMEA Mastersin kesän mestari, tulee ottamaan Astralisin LEC-paikan. Joukkue tekee LEC-debyyttinsä vuoden 2024 LEC:n talvijaksossa, ja olemme erittäin innostuneita näkemään, mitä he tuovat Berliinin näyttämölle.

Karmine Corpin historia

Jos tiedät jotain League of Legendsistä EMEA-alueella, olet todennäköisesti jo kuullut ranskalaisesta voimatekijästä ja fanien suosikista, Karmine Corpista. Joukkue pääsi Ranskan ensimmäiseen divisioonaan, La Ligue Française (LFL), vuonna 2021 ja on sen jälkeen voittanut kaksi LFL-titteliä ja neljä EMEA Masters -pokaalia, tehden joukkueesta yhden EMEA Masters -ekosysteemin palkituimmista organisaatioista.

Ranskalainen yhteisö

Ranskalainen yhteisö on johdonmukaisesti ollut yksi äänekkäimmistä ja intohimoisimmista EMEA-alueella. Viimeaikaisissa vuoden 2023 LEC-kauden finaaleissa Montpellierissä, Occitanien alueella, olimme vaikuttuneita siitä tuesta, jonka joukkueet saivat ranskalaisilta faneilta. Emme malta odottaa, että saamme toivottaa Karmine Corpin uskollisen fanikunnan tervetulleeksi LEC:hen.

Näkemiin Astralis

Mutta kun yksi ovi avautuu, toinen sulkeutuu. Toivottaessamme Karmine Corpin tervetulleeksi LEC:hen, meidän on myös sanottava hyvästit Astralisille. Heillä on ollut unohtumaton kolme vuotta LEC:ssä ja toivotamme joukkueelle ja sen pelaajille kaikkea hyvää jatkossa.

Organisaation merkitys

“Astralis on ollut arvostettu kumppani meille sen ajan, kun se on ollut LEC:ssä, ja toivotamme organisaatiolle kaikkea hyvää tulevaisuudessa”, sanoi Maximilian Peter Schmidt, League of Legends Esports EMEA:n johtaja Riot Gamesissa. “Mutta tiedämme, että sen paikka on hyvissä käsissä Karmine Corpin kanssa. LEC-fanit ovat halunneet nähdä joukkueen liigassa jo jonkin aikaa, mikä johtuu osittain organisaation vahvasta brändistä ja uskollisesta ja intohimoisesta fanikunnasta.”

Tulevat uutiset

Karmine Corp tekee debyyttinsä vielä muutaman kuukauden kuluttua, mutta varmista, että seuraat meitä sosiaalisessa mediassa ja pidät silmällä lolesports.com-sivustoa pysyäksesi ajan tasalla kaikista offseason-uutisistamme.

FAQ

Mitä tapahtuu Astralisin LEC-pelaajille?

Kaikki Astralisin pelaajat tulevat olemaan vapaita agentteja tulevan offseasonin alusta.

Mitä tapahtuu Karmine Corpin LFL-joukkueelle?

Karmine Corp jatkaa kilpailemista LFL:ssä LEC:n rinnalla, ja sen LFL-rosteria käytetään akatemiajoukkueena, joka keskittyy kehittämään nousevia lahjakkuuksia.

Miksi Karmine Corp valittiin Astralisin seuraajaksi?

Myyvä joukkue päättää lopullisesti, kenelle heidän paikkansa myydään, kunhan ostava joukkue täyttää Riotin kriteerit kumppaniorganisaatiolle. LEC tekee yhteistyötä sekä myyvän että hakijajoukkueiden kanssa myyntiprosessin aikana, ja sillä on oikeus hylätä hakijat arvioinnin perusteella.

Minkälainen on liigaan haluavien joukkueiden arviointiprosessi?

LEC suorittaa yksityiskohtaisen arvioinnin mahdollisista kumppanijoukkueista, johon sisältyy omistajaryhmän, brändin ja fanikunnan, liiketoimintahistorian ja tavoitteiden sekä pelaajakehitykseen ja suorituskykyyn liittyvien lähestymistapojen tarkastelu.

Saako LEC osuuden myynnistä?

Astralis on oikeutettu kaikkiin tuottoihin paikkansa myynnistä liigassa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

Digitaalinen markkinointi: Mitä se todella on?

Digitaalinen markkinointi on nykyaikaisen liiketoiminnan ytimessä. Se on strateginen lähestymistapa, joka hyödyntää digitaalisia kanavia ja välineitä yrityksen näkyvyyden ja brändin rakentamisen parantamiseen. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja sen merkitykseen liiketoiminnan menestykselle.

Leave a Reply