LAN turnaukset tekevät paluuta markkinoille

Siinä missä CS:GO majorit saatiin pelattua Amsterdamissa, Pohjois-Amerikassakin ollaan vähitellen pääsemässä takaisin LAN turnauksiin ja isoihin areenoihin investoineet Esports yritykset pääsevät jälleen ansaitsemaan tulojakin.

Pelin kehittäjä ja julkaisija Epic Games on julkistanut FNCS Invitational 2022 Fortnite -turnauksen, joka on pelin ensimmäinen LAN-tapahtuma sitten vuoden 2019.

12.-13.11.2013 Raleighissa, Yhdysvalloissa järjestettävässä kertaluonteisessa Duojen-kutsuturnauksessa on miljoonan dollarin palkintopotti.

FNCS Invitational 2022 Kuva: Epic Games

FNCS Invitationalissa nähdään valikoima parhaita FNCS Duoja ympäri maailmaa kilpailemassa yhdessä aulassa. Se on Fortniten ensimmäinen merkittävä LAN-tapahtuma covid-19-pandemian alkamisen jälkeen.

Henkilökohtainen tapahtuma – ensimmäinen sitten vuoden 2019 Fortnite World Cupin – kuuluu FNCS (Fortnite Championship Series) -tuotemerkkiin, mutta on erillinen nimikkeen pääsarjasta FNCS-piiri.

Kutsukilpailun tuottaa BLAST. Helmikuussa BLAST allekirjoitti sopimuksen Fortniten kanssa koko FNCS-lähetysaikataulun tuottamisesta koko vuoden 2022 ajan.

Se tulee sen jälkeen, kun BLAST paljasti upouuden Fortnite-settinsä, joka paljastettiin suorana BLAST: n Kööpenhaminan studiosta. BLAST on viime aikoina laajentanut palveluitaan massiivisesti ja laajentunut alkuperäisestä yksinomaisesta keskittymisestään CS: GO: han tuottamaan sekä Fortnite- että FIFA-tapahtumia .

Sosiaalisessa mediassa julkaistussa viestissä BLAST sanoi: “[Olemme] intohimoisia esportsin tasoittamiseen ja olemme olleet iloisia voidessamme tehdä tämän FNCS: n kanssa viimeisen 12 kuukauden aikana, ja lisää on tulossa. Tämän hämmästyttävän uuden setin paljastaminen oli toinen merkittävä virstanpylväs matkallamme, kun finaalit järjestetään tänä viikonloppuna!”

Epic Games totesi, että vaikka FNCS Invitational 2022 on suunniteltu henkilökohtaiseksi, tämä voi muuttua kansanterveyden suuntauksissa ja alueellisissa laeissa ja suosituksissa.

Leave a Reply