KOVA rakentamassa uutta tulevaisuutta

KOVA on yksi harvoista suomalaisista organisaatioista, jolla on selkeästi eteenpäin vieviä tekoja ja ajatuksia. Siinä missä organisaatio teki kovan päätöksen lopettaessaan League of Legends joukkueensa, on se nyt huhujen mukaan menossa Valorant-pelin pariin.

KOVA:lla on näin syyskuun lopussa viralliset joukkueet CS:GO, Starcraft, NHL, iRacing, Heartstone, Farming Simulator ja Rainbow6Siege peleissä – joten Valorantin lisääminen ei olisi kovinkaan mahdoton ajatus. Näin ainakin on tapahtumassa, mikäli on lainkaan uskominen vlr.gg:n uutisointiin.

KOVA on ollut aktiivinen myös organisaationsa rakentamisessa, missä kyse on paljon muustakin kuin vain peleistä. KOVA on tehnyt sopimuksen kryptovaluuttojen kanssa toimivan Coinmotionin kanssa, sekä rakentaa koulutuspolkuja Kajaanin Ammattikorkean kanssa. Lisäksi KOVA on tehnyt yhteistyösopimuksen suomalaisen rannekellobärndi Rohjen kanssa. Virallisesti KOVA:n eli Esports media solutions Oy:n viime vuoden liikevaihto oli alle 0,3 miljoonaa euroa, mutta suunta on oikea. Ilman isoja partneruuksia ja kovia nimiä rostereissa, ei joukkueet tai organisaatio yllä voittoihin.

VLR kertoi omassa päivityksessään KOVA:n olevan tekemässä sopimusta suomalaisruotsalaisen team HSDIRR kanssa, missä pelaa kaksi suomalaista ja kolme ruotsalaista pelaajaa. Joukkueen tähtenä Jesse “Jesmund” Terävä, joka pelasi aiemmin Team Vitalityssä.

Mahdollinen uusi KOVA Valorant:


Jesse “JESMUND” Terävä
Jani “shéd” Marjanen
Benjamin “vicious” Guilotte
Hampus “Supmah” Svensson
Alend “Ale” Khalaf

Tiimillä on kasassa reilut 120 pelattua karttaa, joista kokonaisvoittoprosentti on 70% tienoilla. Joukkue hajosi tammikuussa, ja tuosta joukkueesta on jäljellä vicious, Ale ja Supmah.

Leave a Reply