a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Kaisanetin ja Kavalan järjestämä ePuulaaki-turnaus alkaa tänään

Ensimmäinen alkukarsinta pelataan tänään perjantaina 24.9. alkaen klo 18 Kuhmossa ja huomenna pelataan Iisalmessa. ePuulakin alkukarsinnat järjestetään yhteensä 11 eri paikkakunnalla ja finaali pelataan tuttuun tapaan Kajaanissa. Pelattavana pelinä on EA Sportsin NHL 21, jonka PEGI-ikäraja on 12 vuotta, ja turnaus pelataan Playstation 4 – pelikonsolilla.

Kavala esports ry on kainuulainen elektronisen urheilun yhdistys, jolla on vankka kokemus peliturnausten järjestämisestä. “Lähes perinteeksi muodostunut NHL turnaus alkaa olla tuttu tapahtuma kunnissa. Jo nyt ennakkoilmoittautumisissa on nähtävissä paljon aiemmilta vuosilta tuttuja pelaajia, mutta reilusti myös uutta väkeä on saatu liikkeelle. Viime vuoden tauko järjestelyiden osalta koronan vuoksi ei näytä vaikuttaneen pelaajien osallistumishalukkuuteen, vaan turnaus otetaan jälleen avosylin vastaan. 

Tällaisena poikkeavana aikana jokaisen turnauksen kulku mietitään tarkkaan viranomaisohjeita noudattaen. Olemme luottavaisia, että turnaus voidaan kaikilla paikkakunnilla järjestää koronaturvallisesti. Epuulaakia järjestetään yhteistyössä paikallisten nuorisoseurojen kanssa. Olemme iloisia, että voimme tarjota nuorille yhdessä oloa ja toimintaa pitkään jatkuneiden rajoitusten keskellä.” kertoo Juho Kouvonen, Kavalan puheenjohtaja.

Tietoliikennealan yritys Kaisanet Oy:lle esports on varsin kiinnostava asia. “Meille on tärkeää olla mahdollistamassa ja tukemassa e-urheilua toiminta-alueellamme. Kaisanetin huippunopea ja toimintavarma nettiyhteys sekä komponenttivalikoima ovat suunnattu niin pelaajille kuin pelien kehittäjillekin.” kertoo Kaisanetin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Heini Sivula. “Lisäksi on hienoa olla mukana tarjoamassa nuorille mieleistä tekemistä.”

Lisätietoja ePuulaki-turnauksesta: https://epuulaaki.fi/

Kavala esports ry

Leave a Reply