Jani Jussila HAVU:n riveihin

Se sitten tapahtui, mitä monet osasivat jo odottaa. Muutama viikko sitten Jani “Aerial” Jussila siirtyi sivuun ENCE:n CS:GO joukkueesta, mutta sittemmin HAVU:n Joonas “doto” Forssin siirtyessä ENCE:n riveihin sovittiin jo Janin mahdollisesta siirrosta HAVUUN, ja näin kävikin. Tämä siirto ei siis ollut yllätys ja sopii myös varsin osuvasti eiliseen Aleksi Virolaisen haastatteluun, missä Aleksi totesi tällaisten siirtojen olevan normaalia Suomen oloissa.

Jani aloittaa tammikuun 1.päivänä HAVU:n rosterissa.

Eri osapuolten kommentit:

Haluan kiittää ENCEä ja entisiä joukkuekavereita menneistä kahdesta vuodesta. Mutta nyt on tullut aika keskittyä uran seuraavaan vaiheeseen HAVU:n kanssa. En voisi olla innostuneempi aloittamaan taas harjoittelua tammikuussa

Jani “Aerial” Jussila

Palapelin viimeinen pala on julkaistu ja olemme erittäin innoissamme aloittaessamme työn Janin ja muun tiimin kanssa vuodelle 2021. Tällä kokoonpanolla on todelliset mahjdollisuudet vielä suomalainen CS:GO osaaminen Caounter-Striken maailmankartalle 

Taneli Veikkola, HAVU:n päävalmentajana

Iso kiitos Janille hänen panoksestaan ENCE:lle viimeisten kahden vuoden aikana. Emme toivo mitään muuta kuin parasta hänelle uusien haasteiden kanssa HAVU:ssa. Haluamme myös kiittää HAVU:n heidän panoksestaan ja yhteistyöstään näiden sopimusneuvotteluiden aikana.

Niklas Ojalainen, ENCE

Näin siis HAVU lähtee tammikuussa kohti seuraavia haasteita:

Jani “Aerial” Jussila 
Sami “xseveN” Laasanen 
Olli “sLowi” Pitkänen 
Jemi “jemi” Mäkinen 
Lasse “ZOREE” Uronen 

Taneli “disturbed” Veikkola (päävalmentaja) 

HAVU:n oma päivitys: https://havu.gg/blogs/news/welcome-aerial


Muuta mielenkiintoista luettavaa

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Google Pay – Kätevyyttä arkeen

Google Pay on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia älypuhelimella. Sovellus mahdollistaa myös rahan lähettämisen ja vastaanottamisen sekä laskujen maksamisen. Google Pay on turvallinen ja sen käyttö on yleistynyt monissa kaupoissa ja verkkokaupoissa.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply