Harmaa päivä ENCE:lle

Jossain päin Suomea kuulemma tänään paistoi aurinko, mutta se ei tehnyt sitä ENCE:n CS:GO eikä PUBG Joukkueille. Ensimmäiseksi oli aamuottelussa vuorossaan voittoputkeen päässyt ja samalla jo TOP30 Ranking sijoitukselle itsensä saanut ENCE:m CS:GO tiimi. Vastaan asettui ennakkokäsitysten perusteella hieman heikommassa hapessa oleva sAw tiimi, mutta kuinkas kävikään?

Käytännössä vain ENCE:n puolalaispelaaja Pawel “dycha” Dycha pleasi sillä tasolla, mikä häneltä on viime otteluissa totuttu näkemään, mutta vastaavasti Joonas “doto” Forss ja nuori Lotan “Spinx” Giladi eivät onnistuneet, ja portugalilaistiimin toiminta oli tänään varsin ennakkoluulotonta ja ennenkaikkea onnistunutta. sAw vei ottelun suoraan kahdella kartalla eli ensin ENCE:n oman kartan Trainin 16-11 ja oman valinnan Nuken vielä 16-11, eikä ENCE:llä oikeasti ollut mitään jakoa tänään. Totta kai jos molempien otteluiden puolessa välissä olisi tullut parempia henkilökohtaisia ratkaisuja, olisi tulos voinut olla toinen, mutta näin ENCE siirtyy treenaamaan, päästyään nyt ranking sijalle 26.

ENCE ja Korea

ENCE:n Korean valloitus jatkui tänään päivällä viikkokamppailujen merkeissä. Korean turnaus on melkoinen koitos kaikille joukkueille, mutta myös mahdollisuus parhaille kerätä kunnon voittopotit.

Ensimmäisen viikon WEEKLY SURVIVOL ottelut ovat käynnissä ja joka viikon parhaat saavat aina kerättyä rahaa ja viikon ensimmäinen paras oli Susquehana Soniqs, joka otti viikon kymppitonnin. Toisella kierroksella voittajaksi ylsi Infantry saaden 6000 dollaria, kolmannen kierroksen voitti NaVi saaden 5000 dollaria. ENCE pääsi mukaan kierrokselle 9, jonka voitti TSG, ENCE:N ollessa kohtuullisesti neljäs. Kierroksella 10 ENCE oli kuudes voittajan ollessa TSM ja päivän viimeisessä ENCE oli seitsemäs voittajan ollessa 4AM, ja näin mennään huomenna eteenpäin.

Viikon ykkönen Soniqs tulee USA:sta ja sillä on PUBG:n lisäksi joukkueet R6S ja Rocket Leaguessa. Organisaatio on perustettu 2019 ja se on kerännyt vajaat 190 000 dollaria voittorahoja. Voittorahat on kerätty nimenomaan PUBG turnauksista USA:ssa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Leave a Reply