FunPlus Phoenix FPX ja Jesse ‘zehN’ Linjala turnausvoittoon

Siinä missä suomalaislähtöinen ENCE aloitti hyvin Snow Sweet Snow 1 turnauksen päätyäkseen sitten SAW:n hampaissa 0-2 kotimatkalla, toinen suomalaisedusteinen joukkue FPX ja Jesse ‘zehN’ Linjala ottivat Chris “chrisJ” de Jongin johtamina voiton kyseisessä turnauksessa. FPX voitti ensin forzen, sitten SAW:n ja lopulta finaalissa vastaan tuli GODSENT:in ja Virtus.pron kaatanut Gambit.

Otetaan nyt tässä huomioon se tosiasia, että Snow Sweet Snow 1 on vasta toinen FPX:n turnaus sitten GODSENT kaupan ja mouseports veteraani chrisJ:n tulon rosteriin – ja nyt jo voitto 100 000 dollarin turnauksessa!

FunPlus Phoenix FunPlus PhoenixK – D+/-ADRRating 2.0
Denmark Asger ‘Farlig’ Jensen60 – 51+974.81.13
Finland Jesse ‘zehN’ Linjala53 – 48+571.11.09
Slovakia Martin ‘STYKO’ Styk56 – 55+174.81.05
Montenegro Pavle ‘Maden’ Bošković52 – 54-268.41.01
Netherlands Chris ‘chrisJ’ de Jong44 – 58-1463.80.93

Ei siis ihme, että tiimi sai nopeasti paljon positiivista palautetta turnausvoitolleen.

Finaali meni tiukille kun jo ensimmäisessä kartassa Gambit pääsi 7-2 johtoon, mutta Inferno päätyi kuitenklin 16-14 FPX:lle ja vuorossa oli Overpass, jossa Gambit oli terroristipuolen herra 11-4 tilanteeseen saakka. Viimeinen ja ratkaiseva kartta olikin sitten Dust2 jossa FPX otti 4-1 kohdon alussa ennenkuin venäläisjoukkue edes pääsi vauhtiin, eivätkä venäläiset saaneet peliään rullaamaan missään vaiheessa vaan FPX otti lopulta selvän 16-9 karttavoiton ja ensimmäisen finaalivoiton tiimille!


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Sosiaalisen median merkitys kasvaa jatkuvasti

Sosiaalinen media on nykypäivänä yhä tärkeämpi osa ihmisten elämää ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Sosiaalisessa mediassa käydään vuorovaikutusta ystävien, perheen ja yritysten kanssa sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja luoda asiakassuhteita.

Leave a Reply