Fnatic voittaa LOUDin VCT LOCK//IN Grand Finalsissa

Jake “Boaster” Howlett aloitti kilpailemisen Valorantissa 942 päivää sitten. 942 päivää siitä, kun hän aloitti Valorant-matkansa ja etsi kansainvälistä trofeeta. 4. maaliskuuta 2023 hän ja hänen joukkueensa voittivat lopulta Brasilian kuninkaat São Paulossa Brasiliassa yhdessä parhaista Bo5-sarjoista, mitä on nähty Valorant-kilpailussa tähän mennessä. VCT LOCK//IN Grand Finals oli kaikin tavoin onnistunut, aina massiivisesta brasilialaisesta yleisöstä, joka asetti valtavan paineen EMEA:n viimeiselle linnakkeelle, lähes käänteiselle lakaisulle ja loistavimmalle paluulle Map 5:ssä. Tämä on katsaus suurimmista Valorant Grand Finalsista, joita olemme koskaan nähneet.

Kartta yksi: Ascent [Fnatic voittaa]

Fnatic aloitti puhtaalla voitolla, voittaen LOUDin 13-8. Ensimmäinen puolisko suosi Fnaticia 8-4 ja kun he vaihtoivat hyökkäyspuolelle, Fnatic jatkoi momentumiaan ja voitti bonuskierroksen hävittyään pistoolin ja kääntämisen. Siitä se oli nopea voitto heille.

Ascent jatkaa vahvana Fnaticille tässä tapahtumassa, vaikka heillä on vain 61% voittoprosentti LOUDin 91% voittoprosenttiin verrattuna. Lisäksi “Boaster” on osoittanut suurta mukavuutta tällä kartalla sekä kutsujana että pelaajana, ja hänellä on ollut joitain parhaimmista ja vaikuttavimmista suorituksistaan ​​ohjaimen roolissa juuri tällä kartalla. LOUD valitsi tämän kartan, mutta kahden tärkeän tekijän tulisi ottaa huomioon, jotka suosivat Fnaticia jälkikäteen.

Molemmat joukkueiden voitot Ascentilla tulivat vuonna 2022, kun Chamber oli edelleen hallitseva agentti metassa. Fnaticin tähtikantaja “Derke” on aina ollut vahvempi Jettillä kuin Chamberilla, mikä tarkoitti, että Fnaticilla oli vaikeuksia Ascentilla vuonna 2022, kun Chamber loisti yhdellä vahvimmista kartoistaan. Toiseksi, vaikka LOUD:illa on uskomattoman korkea voittoprosentti Ascentilla, he ovat suosineet yhtä tiettyä joukkuekoostumusta muiden yli, suorittaen sen 15 kertaa peräkkäin. Tämä tarkoitti, että Fnaticilla oli hyvin selkeä käsitys siitä, mitä LOUDilla oli tarjottavana heitä vastaan Ascentilla.

Kartta kaksi: Fracture [Fnatic voittaa]

Tämä oli paljon tasaisempi ottelu, ja ensimmäinen puolisko päättyi 6-6. Siitä huolimatta Fnatic otti toisen puoliskon voittaen seitsemän kahdeksasta pelatusta kierroksesta vakuuttavasti, siirtyen nopeasti sarjan pisteeseen. Kartta päättyi 13-7.

Fnatic on osoittanut tällä tapahtumalla, että Fracture on edelleen heille erittäin vahva taskukartta, koska he ovat voittaneet kaksi valtavaa joukkuetta tällä kartalla ennen Grand Finalsia. NA’VI ja 100 Thieves molemmat koki tarkkaa tuhoa Fnaticilta Fracturella, jolla Fnaticilla on 73% voittoprosentti. LOUDilla sen sijaan on 60% voittoprosentti kartalla ja he suosivat kahta tiettyä koostumusta, joissa on vähän vaihtelua. Fnatic on käyttänyt kahdeksaa erilaista koostumusta Fracturella 15 pelin aikana, eikä yksikään koostumus ole käytetty yli kolme kertaa.

Kartta kolme: Split [LOUD voittaa]

Kun sarja näytti olevan jo taputeltu, LOUD palasi takaisin elämään Splitillä, voittaen Fnaticin 13-9. Ensimmäinen puolisko oli tiukka, ja molemmat joukkueet kamppailivat johdosta. Kumpikaan ei pystynyt rakentamaan merkittävää johtoa yli kahden peräkkäisen kierroksen. LOUD kuitenkin onnistui saamaan seitsemän kierrosta hyökkäyspuolellaan. Historiallisesti puolustusvoittoinen kartta on kokenut hienovaraisia muutoksia, jotka tuovat sen enemmän tasapainoiseksi kartaksi. LOUD siirtyi eteenpäin voitettuaan pistoolin kierroksen ja saavuttaen 10-5 tilanteen.

LOUDilla on VCT LOCK//INissa 66% voittoprosentti kartalla ennen tätä ottelua, voittaen sekä NRG:n että Karmine:n kartalla ja häviten DRX:lle. Kaiken kaikkiaan heillä on 75% voittoprosentti kartalla, jossa Fnaticilla on ollut huomattavasti vähemmän pelejä pelattavana. Fnaticin Split oli huomattavasti horjuvampi, jolla on 52% voittoprosentti 27 pelin aikana.

Less” erityisesti esitti upean myöhäisen sisääntulon sarjaan, kun hän julkaisi 24/14/5 tuloksen Viperilla Fnaticia vastaan. Jos LOUD halusi mahdollisuuden kääntää sarjan, Split oli hyvä kartta tehdä se.

Kartta neljä: Lotus [LOUD voittaa]

Sarja alkoi näyttää luistavan LOUDin käsistä, kun he vyöryttivät itsensä 7-5-tilanteeseen Lotusin ensimmäisessä puoliskossa. Syynä tähän oli se, että saatuaan pistoolikierroksen ja onnistuttuaan voittamaan bonuksen, Fnatic näki LOUDin voittavan kuusi peräkkäistä kierrosta päästäkseen eteenpäin. Momentumin ollessa selvästi LOUDin puolella, Fnaticin oli todella ravisteltava itsensä hereille, kun LOUD alkoi uskoa. Toisessa puoliskossa Fnatic voitti jälleen pistoolikierroksen, mutta hävisi bonuksen tällä kertaa. He menettivät sitten kuusi seitsemästä viimeisestä pelatusta kierroksesta, joista LOUD voitti neljä peräkkäin sulkeakseen sarjan.

Kohtuullisen uusi kartta on jo nähnyt paljon innovaatioita joukkueilta VCT LOCK//INissa, mutta Fnatic ja LOUD eivät olleet pelanneet karttaa kansainvälisessä ympäristössä ennen tätä ottelua. Neljäntenä karttana sitä voisi pitää Fnaticin villinä korttina ja mahdollisena uhkapelinä sarjan lopettamiseksi. Tämä johtuu siitä, että heidän kotikarttansa Haven otettiin pois ja Pearl piti kieltää LOUDilta Brasilian joukkueen vahvan suorituksen takia, ja Fnaticin oman epämukavuuden vuoksi kartalla. Fnaticilla oli 33% voittoprosentti kartalla, pelattuaan sitä kolme kertaa. Heidän ainoa voittonsa oli Detonationia vastaan showmatch-sarjassa. Jos he eivät olisi valinneet Lotusia neljäntenä karttana, se olisi ollut vielä riskialttiimpaa, sillä viides kartta, joka pelattiin, olisi ollut ratkaiseva kartta, kuten lopulta kävikin.

“Less” teki jälleen uskomattoman suorituksen, julkaisten 22/11/4-tuloksen Killjoylla tällä kertaa Fnaticia vastaan. Fnaticilla oli uhkapeli, eikä se tuottanut tulosta.

Kartta viisi: Icebox [Fnatic voittaa]

Kun sarja oli 2-2, se näytti synkältä Fnaticille, kun sarja alkoi hitaasti mutta varmasti luistaa heidän käsistään. Lisäksi São Paulon yleisö ei auttanut yhtään, sillä heidän kannustuksensa oli yksi tukahduttavimmista ilmapiireistä, joka oli suunnattu Fnaticia vastaan ja heidän pyrkimyksensä. Jokainen Fnaticia vastaan tehty tappo oli jykevä aplodien mylvintä, joka ravisteli Ginásio do Ibirapuera -stadionia. Asiat pahenivat entisestään, kun “aspas”, joka oli ollut hiljaa suurimman osan sarjasta, alkoi herätä eloon.

Eräässä Valorantin lyhyen kilpailuhistorian uskomattomimmista hetkistä Fnatic löysi itsensä 3-9-tilanteessa ensimmäisellä puoliskolla ratkaisevalla kartalla Grand Finals -sarjassa, heidän toisessa koskaan finaalissa. Kaikki, mikä voisi mennä heiltä pieleen, meni pieleen, kun “aspas” riehui Fnaticin läpi yhdellä inhottavimmista yksittäisistä suorituksista, tehdessään 21/7/0-tuloksen. Jos koskaan oli aika Fnaticin uskoa kiroukseen, se oli nyt. Mutta LOUDilla ei ollut sellaisia epäröintejä. He voittivat pistoolikierroksen. Ja sitten he voittivat konversion. Tilanne oli nyt heidän puolellaan 11-3. Ja hiljaisuus oli kuurottava Fnaticille.

Se oli ehkä pahin tunne, ja pahin tapa menettää Grand Finals Bo5 -sarja. Olla 2-0 ja sarjapisteessä. Vain nähdä sen kaiken liukuvan hiljaa pois, kun voi vain avuttomana tarttua siihen kaikkeen.

Ja sitten tapahtui muutos. Yksi piste. Kaksi pistettä. Kolme pistettä. Hitaaasti mutta varmasti Fnatic alkoi taistella takaisin. LOUD otti askeleen taaksepäin. Sitten toinen. Ennen kuin he edes huomasivatkaan, tilanne oli 12-11 Fnaticin hyväksi. Veitsi oli nyt LOUDin kurkulla. Jotenkin Fnaticin henkinen kestävyys ja pelaajien sekä tiimipelin vahvuus yhdistyivät. Tilanne oli tasan 12-12, kun LOUD vihdoin saavutti toisen pisteen. Sitten Fnatic kiskaisi, ja he voittivat VCT LOCK//IN São Paulon 14-12 viimeisellä kartallaan.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Leave a Reply