Mainosta meillä

Eurheilu ja Twitterin twiitit

Brasilialainen organisaatio LOUD on tähän mennessä twiitatuin esports-tiimi vuonna 2022 infografiikan ja sosiaalisen median Twitter-alustan julkaisemien tietojen mukaan.

Twitterin mukaan vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla on tehty 1.5 miljardia twiittiä pelaamisesta ja eurheilusta (esports), mikä on 36 % enemmän kuin samana ajanjaksona vuonna 2021. Toiseksi ja kolmanneksi eniten twiitattuja esports-joukkueista olivat ranskalaisorganisaatioKarmine Corp ja japanilainen Crazy Racoon -joukkue.

Sosiaalisen median alusta totesi tiedotteessaan, että pelaamiseen liittyvän sisällön suurta kasvua vauhditti sekä pelisisällön että esports-joukkueiden ja liigojen suosio. Elden Ringin julkaisu sekä Xbox Showcase ja Playstation State of Play olivat suosituimpia peliaiheita. Samaan aikaan VALORANT Champions Tour ja PGL CS:GO Major Antwerp menestyivät erittäin hyvin esports-rintamalla.

Vaikka twiitatuin peli ei ollut esports-otsikko, vaan pikemminkin Genshin Impact, sekä Apex Legends että VALORANT onnistuivat ansaitsemaan paikan kymmenen parhaan joukossa. Apex päätyi kuudenneksi, kun taas Riotin uusi FPS varmisti yhdeksännen sijan. FaZe Clan sijoittuu neljänneksi alustan twiitatuimpana esports-joukkueena toisen brasilialaisjoukkueen Pain Gamingin sijoittuessa viidenneksi. G2 Esports ja T1 tulevat kuudenneksi ja seitsemänneksi, kun taas Los Grandes on kahdeksas. Sitten Fnatic ja Furia päättävät luettelon sijoittuen yhdeksänneksi ja kymmenenneksi. Neljä kymmenestä suosituimmasta joukkueesta tulee yhdeltä alueelta, mikä osoittaa, kuinka aktiivisia brasilialaiset fanit tukevat joukkueitaan.

Kun tarkastellaan erityisesti Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan yleisöä, asiat ovat selvästi erilaisia. Ison-Britannian twiitatuin esports-tiimi on FaZe Clan, jota seuraavat G2 Esports ja paikallinen voimanpesä Fnatic. G2 otti myös ykköspaikan Espanjassa, jota seurasivat Heretics ja Fnatic. Ranskassa paikalliset organisaatiot Karmine Korp ja Team Vitality varmistivat kahden parhaan paikan. Lisätietoja Euroopan Twitter-tilastoihin syventymisestä

Mitä tulee esports-pelaajiin, Brasilia on jälleen esillä. Gabriel ‘FalleNToledo on suosituin, jota seuraavat TenZ, Nobru, Fnx ja Rekkles. Viidestä parhaasta pelaajasta kolme tulee Brasiliasta.

Sitten ei ole yllätys, että esports-liiga, joka näki eniten twiittejä, on CBLOL, Brasilian League of Legends -liiga. Sitä seuraavat Apex Esports, LCK, Call of Duty League ja Overwatch League. Kuunnelluin tila pelaamisessa ja esportsissa on aihe, jossa Microsoft ostaa Activision Blizzardin, mutta puheet 100 Thievesistä ja LCS: stä pääsivät myös kolmen parhaan joukkoon.

Other Articles

Counter Strike - Global OffensiveEsportsJoukkueYleinen
EsportsJoukkuePelaajaUutinen

Leave a Reply