Mainosta meillä

Envy Gaming sulautuu Optin Gamingiin

Pohjoisamerikkalainen esports-organisaatio Envy Gaming lopettaa oman brändäyksensä esportsista ja sen nimi sulautuu OpTic Gamingiin, OpTicin presidentti Hector “Hecz” Rodrigues ja pelijohtaja Mike ‘Hastr0’ Rufail ilmoittivat podcast-jaksossa.

Tämän seurauksena kaikki nykyiset Envy-joukkueet kilpailevat jatkossa OpTic-nimellä, lukuun ottamatta sen Overwatch-tiimiä, joka pysyy Dallas Fuelina. Envy Gaming ja OpTic yhdistyivät marraskuussa 2021.

Jotkut pelaajat, kuten Envyn Smash pro Wizzrobe, eivät enää kuulu organisaatioon muutoksen jälkeen.

Envy’s Rocket League -lista oli ensimmäinen joukkue, joka nimettiin virallisesti uudelleen OpTic Gamingiksi.

Envy Gaming on yksi esportsin pisimpään jatkuneista tuotemerkeistä. Organisaatio perustettiin vuonna 2007 nimellä Team EnVyUs, ja se on pelattanut joukkueita kymmenissä peleissä historiansa aikana. Se on kilpaillut CS:GO:ssa, FIFA:ssa, Fortnitessa, PUBG:ssä, StarCraftissa, Street Fighterissa, Halossa, League of Legendsissä ja viime aikoina VALORANTissa, Overwatchissa ja Rocket Leaguessa.

OpTic Gaming on jopa vanhempi brändi kuin Envy Gaming, joka perustettiin vuonna 2006. Nämä kaksi yritystä nousivat otsikoihin ensimmäisen kerran viime vuonna korkean profiilin fuusiollaan ja olivat salaisia tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Uutinen tarkoittaa myös sitä, että Envyn holdingyhtiö Envy Gaming LLC brändätään myös Optic gamingiksi, mikä päättää pitkittyneen venytyksen, jossa Envy-OpTic-yksikön organisaatiorakennetta ja sen franchising-omaisuutta ympäröi hämmennys.

Selittäessään muuton syitä Rufail sanoi podcastissa, että päätös Envy -brändin “auringonlaskusta” oli hänen päätöksensä ja että on viisasta “laittaa Envy sivuun”, jotta voidaan keskittyä OpTiciin.

Hän kuitenkin totesi, että Envyllä on mahdollisuus palata tulevaisuudessa. Twitterissä Rufail kuvaili Envyä “legendaariseksi esportsin historiankirjoissa”.

Siirto yllätti monet ikonisen Envy-nimen ja -brändin fanit. Nämä kaksi yritystä keskittävät kuitenkin nyt kaikki resurssinsa Opticin kasvattamiseen, joka on itse korkea ja helpostitunnistettava nimi Pohjois-Amerikan esportsissa.

Other Articles

Leave a Reply