Entä Eurooppa ja dollarit organisaatioissa

Eurooppalaiset organisaatioiden luvut ovatkin sitten hankalampia löytää tai kerätä. Esimerkiksi ukrainalainen Natus Vincere on tehnyt kaikkiaan 10,9 miljoonan dollarin tulot 453 turnauksesta koko aikana sitten vuoden 2009. NaVilla on joukkueet CS:GO, Apex Legends, Hearstone, PUBG ja ainakin World of Tanks peleissä.

Team Secret on kerännyt 11,57 miljoonaa dollaria 247 turnauksessa kuudessa vuodessa. Team Secretin liikevaihdosta 95% tulee Dota 2:sta, mutta organisaatiolla on joukkueet myös Fornite, Rainbow Six Siege, Age of Empires II, CS:GO sekä Rocker Leaguessa.

Virtus.pro on venäläinen vuonna 2003 perustettu organisaatio, joka on kerännyt 14,16 miljoonaa dollaria 489 turnauksessaan. Se aloitti CS:GOssa mutta on ednnyt myös Dota 2 sekä Fortnite areenoille.

Englannissa pääpaikkaansa pitävä Fnatic on myös kerännyt sitten aloituksen 2004 yli 15 miljoonaa dollaria 903 turnauksessa, ja pelejä organisaatiolla on: CS:GO (28%), Dota 2 (26%), LoL (17%). Ja muut: Heroes of the Storm, Rainbow Six Siege, StarCraft II, Call of Duty, sekä FIFA.

OG alkoi 2015 eli viisi vuotta sitten, mutta on kerännyt jo yli 33 miljoonaa dollaria voittorajoha, joista peräti 99,55% on tulut Dota 2 joukkueiden tuomana. Dota 2:n lisäksi OG on nykyään mukana myös CS:GO sekä Super Smash Bros peleissä ja varsinkin OG:n CS:GO on alkanut myös tuottaa vuoden 2020 aikana.

Ykkösenä EUroopassa on amerikan listallakin oleva Team Liquid, koska organisaatio on puoliksi hollantilainen. Se aloitettiin jo vuonna 2000 ja on kerännyt 1725 turnauksessa lähes 35 miljoonaa dollaria palkintorahoja, joista 65 % Dota 2 ja 13% CS:GO turnauksista. Sillä on joukkueet myös Starcraf II sekä Fortnite peleissä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Leave a Reply