a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

ENCE vai HAVU?

HLTV.Org pitää melkoisia tietokantoja CS:GO pelaajien otteista ja jos näistä tietokannoista katsoo suomalaisten pelaajien viimeisen vuoden statistiikkaa niin nähdään, että nousussa on HAVUn joukkue. Vaikka ranking listoilla korkeammalta löytyykin ENCE, on ENCEn pelaajien statistiikka heikompaa viime vuoden ajalta kuin koko TOP 5 listauksen.


Lasse Uronen, HAVU
Otto Sihvo, c0ntact
Aaro Peltokangasm HAVU
Jesse Linjala, GODSENT
Olli Pitkänen, HAVU
Eetu Saha, HAVU

All time ranking ykkönen Suomessa on Aleksi Jalli 1,07 tilastolla ja toisellakin sijalla on vielä ENCEläinen Miikka Kemppi 1,06. Tilastoista näkyy selvästi kuinka ENCE on ollut muita pidempään kansainvälisillä kartoilla ottelemassa, mutta miten käy joukkueen tulevaisuudessa, tai jo 2020?

Suomen ykkösjoukkue ENCE häivisi ICE:n molemmat ottelunsa ja Katowicessa tuloksena kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Jouluun Champions Cup finaalissa sentään tyli 2 voittoa neljästä ja marraskuussa Aasian kisoista kolme voittoa neljästä.

Onko HAVUsta voittajaksi?

Nyt HAVU pelaa vielä periaatteessa yhtä sarjaa alempia turnauksia. Voitti juuti tänään (10.2.2020) Demolition Crewn ESEA MDL Season 33 Euroopan ottelussa ja alla oli 20-22 tappio AGOlle Euroopan Minor liigassa ja 4 voittoja ja 2 tappiota CMD368 Championships turnauksessa, missä molemmat tappiot tulivat GamerLegionille joka myös voitti turnauksen. Sinällään tappiot GamerLegionille oli paha, koska Gamer on 44. ja HAVU 36. rankinglistalla. Myös Minorin voittaja AGO on HAVUn takana listauksessa.

ENCE voitti HAVUn helmikuussa 2019 ASUS ROG talviturnauksessa selkeästi 2-0 ja aikaisempi kohtaaminen oli Assembly GameXpo 2018 kun silloinkin ENCE otti selkeän 2-0 voiton.

Mitä ENCEn pitää tehdä?

Mutta jos ENCE haluaa nousta takaisin aivan kovimpaan kärkeen, mitä joukkueen pitäisi tehdä?

 

Leave a Reply