Mainosta meillä

ENCE lunasti odotukset

Heroic menetti valmentajansa juuri ennen tärkeätä ESL Pro ottelua ENCEä vastaan. Tanskalaisjoukkueen ongelma johtui bugin hyväksikäytöstä, josta syystä joukkueen valmentaja Hunden sai pelikieltoa ja Heroic laittoikin hänet jäähylle lähes välittömästi. Olis siis todellakin odotusarvoista, että ENCE voittaisi tänään Heroicin.

Jamppi ja Sunny loivat pohjan ENCE:lle ja uudestaan kasattu ENCE alkaa vähitellen päästä omalle tasolleen ja Sunny ottaa rooliaan IGL:llä joukkueessaan. Allun ADR 105,5 oli ehkä kuitenkin ottelun yksittäisesti tärkein tuloksentekijä 77 kill-osumallaan! Jampin ja Allun yhteispeli varsinkin kakkoskartassa oli murhaavaa.

Heroic otti ENCEn oman kartan alussa puhtaasti 16-9, mutta vastaavasti ENCE voitti Heroicin karttavalinnan 5-15 ja lopulta Inferno ehti mennä tiukoille, mutta ENCE otti hienon 2-1 karttavoiton. ENCE ehti treenata tätä turnausta varten neljä viikkoa. Tauko tuli ENCE:lle sopivaan hetkeen, sillä nyt joukkue on saanut hiottua pelaajien asemia taktiikoissa ja tässä oli tulos.

KIITOS ENCE!

Other Articles

Leave a Reply