CS:GO: Suomi-Ruotsi-maaottelu käynnistyy tänään Helsingin Olympiastadionilla!

CS:GO: Suomi-Ruotsi-maaottelu käynnistyy tänään Helsingin Olympiastadionilla!

On aika kohdata rakas vihållinen. Ruotsi-ottelu käynnistyy tänään Helsingin Olympiastadionilla. Yleisurheilun lisäksi on tänä vuonna luvassa huikea e-urheilu osuus, jossa pelataan mm. Suomi-Ruotsi CS:GO maaottelu & Wingman turnaus.

TEAM FINLAND: Shaker, kaavio, N44M4, yolt, MEZZOBIS

TEAM SWEDEN: ztr, SHiNE, ISAK, hns, jackinho

TEAM FINLAND FE: Miilaa, Siljeeeh

TEAM SWEDEN FE: 7licious, Monky, Jenkon, Millz, Noccaan

Ruotsi-ottelun aikana Esportal järjestää virallisen Suomi-Ruotsi CS:GO-maaottelun Esportal alustalla sekä Wingman turnauksen.

AIKATAULU

3.9.2022 – 11:00 CEST / 12:00 EEST – FINLAND VS SWEDEN (BO3)

4.9.2022 – 14:00 CEST / 15:00 EEST – FINLAND VS SWEDEN WINGMAN

Seuraa lähetystä suomeksi Iltasanomat Esports- palvelusta

Tausta

Esportal aloitti Ruotsi-ottelun järjestämisen yhteistyössä Finnkampen- järjestön & ESML:n kanssa vuonna 2020. Tapahtuman tavoitteena on ylläpitää ja siirtää vanhaa perinnettä maiden välisestä kamppailusta myös nuoremmille sukupolville ja samalla laajentaa tapahtuma perinnettä yleisurheilusta e-urheiluun.

Ruotsi-ottelu yleisötapahtuma

Ruotsi-ottelussa on kyse yhtenäisyydestä. Kaksi kansaa, jotka ovat samalla vihållisia sekä veljeksiä, kilpailevat vastakkain useissa eri yleisurheilu- ja e-urheilulajeissa viikonlopun aikana. 

Esportal mahdollistaa tänäkin vuonna suomalaisille- sekä ruotsalaisille CS:GO yhteisöille mahdollisuuden osallistua mukaan Ruotsi-otteluun edustamaan maataan kilpailussa. Näin ollen järjestämme Esportalissa yhteisö tapahtuman, joka käynnistyy elokuun 20. päivä ja on käynnissä syyskuun 4. päivään asti.

Yhteisötapahtuman päätteeksi voittajia palkitaan Star Gather-tapahtumalla, jossa paikalliset vaikuttajat järjestävät “kultajuhlan” Esportalissa! Juhlissa on luvassa tuttuun tapaan upeita droppeja osallistujille.

Lähde: Esportal


Muuta luettavaa muualta:

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.

Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

Leave a Reply