a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Esportal 3.0 – UUSI JA PARANNELTU VERSIO

Esportal.com on kesän aikana tehneet kovasti töitä parantaaksemme Esportalin käyttäjäkokemusta. Esportal on keskittynyt alustan kokonaisuuteen, jonka takia esportal on äärimmäisen iloisia ja ylpeitä tästä uudesta kokonaisuudesta.

Kuten monet teistä tietää, että esporal on tehnyt muutamia viikkoja sitten suuren ELO- ja ranking -päivityksen. Tämän lisäksi esportal ovat kehittäneet alustan monia muita ominaisuuksia samanaikaisesti. Käytännössä kaikki Esportalin ydinosat ovat rakennettu uudelleen, jotta Esportal olisi parempi, nopeampi ja hauskempi sinulle käyttäjänä.

Tässä yhteenveto kaikista parannuksista (mukaan lukien suuri muutos Matchmakingiin, joka julkaistiin 16. elokuuta):

1. Uusi älykkäämpi client –  vakaampi, parempi suorituskyky ja tyylikäs päivitetty ulkoasu

2. Paremmat pelipalvelimet – vakaammat palvelimet, enemmän sijanteja ja vahvempi suojaus

3. Täysin uusittu Matchmaking -algoritmi, joka tuottaa laadukkaampia otteluita lyhyemmässä ajassa (toistaiseksi jonotusaika on parantunut 35% ja ottelun laatu on kaiken kaikkiaan parempi kuin ennen)

4. Uusi jonotusaika -ominaisuus, joka antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka kauan keskimäärin odotat peliä

5. Uusi ELO -rakenne otteluiden välisen epätasapainon poistamiseksi

6. Viisi (5) täysin uutta rankkia, joiden avulla on hauskempaa sijoittaa ylös ja alas, jonka lisäksi kaikki rankit saivat päivitetyn ulkoasun

7. Päivitetty frontend design, joka on huomattavasti käyttäjäystävällisempi.

8. Uudet ja parannellut julkiset palvelimet – enemmän karttoja, kartta äänestys, botteja retake palvelimella sekä paranneltu spawn point -järjestelmä

Kokeile uutta Esportalia ja kerro meille mielipiteesi. Lähetä meille palautetta alla kommenteissa tai käyttämällä tuki-järjestelmää.

Älä huoli – jatkamme edelleen Esportalin kehittämistä. Suunnittelemme sekä nykyisten toimintojen parannuksia että uusia ominaisuuksia. Pysy kuulolla jännittävästä syksystä Esportalissa!

Paina tästä liittyäksesi Matchmaking -jonoon

GL HF!

Leave a Reply