CS:GO rikkoo edelleen ennätyksiä yli vuosikymmenen julkaisunsa jälkeen

Vaikka pelistä on kulunut 11 vuotta sen julkaisusta, suosittu ensimmäisen persoonan ammuntapeli ei ole hidastanut tahtiaan uskollisen pelaajakuntansa kanssa. Peli on jatkuvasti rikkonut omia yhtäaikaisen pelaajamäärän ennätyksiään, ja 25. maaliskuuta se rikkoi jälleen yhden massiivisen merkkipaalun historiansa varrella.

CS:GO on rikkonut oman aktiivisen pelaajamäärähuippunsa jättimäisellä 1,5 miljoonan pelaajan määrällä samanaikaisesti, kertoo videopelien käyttäjäseuranta SteamDB. Tämä on noin 200 000 ihmistä enemmän kuin sen edellinen huippu viime kuussa.

Pelin pelaajamäärä on pyörinyt noin miljoonan samanaikaisen pelaajan ympärillä kuluneen viikon aikana, mutta pelin ympärillä käyvä kuhina on nostanut pelaajamäärät uusiin korkeuksiin.

Yksi suurimmista syistä, miksi pelaajat ovat alkaneet palata takaisin palvelimille, on se, että Valve julkisti äskettäin Counter-Strike 2:n seuraavana sarjan osana. Yhtiö on myös alkanut avaamaan rajoitettua testikäyttöä valikoiduille pelaajille ympäri maailmaa. Tämän seurauksena ihmiset tarkistavat jatkuvasti sovelluksensa kutsua varten samalla kun terävöittävät taitojaan ennen virallista julkaisua tulevana kesänä.

Vaikka peli on pysynyt suhteellisen samanlaisena pelattavuudeltaan, CS:GO:n johdonmukaisuus on tehnyt siitä täydellisen esimerkin pelistä, joka on helppo aloittaa, mutta vaikea hallita. Kilpailullinen skene on myös kukoistava, ja satojentuhansien fanien on mahdollista seurata turnauksia, kuten ESL Pro Leaguea ja aikaisempia Major-tapahtumia.

Seuraavien kuukausien aikana ennen CS2:n julkaisua CS:GO:n pelaajakanta säilyy ennallaan, kunnes testipalvelimille pääsee lisää käyttäjiä. Sillä välin fanit voivat parantaa tarkkuuttaan ja peliaistiaan pelaamalla muutaman pelin odottaessaan pääsyä peliin.

Uusi CS:GO2 jakaa mielipiteitä

Yhden maailman parhaimpien CS:GO-joukkueen kapteeni vihaa yhtä Counter-Strike 2:n ominaisuutta. Rasmus “HooXi” Nielsen, nykyinen in-game johtaja G2:n CS:GO-joukkueessa, on jakanut palautteensa Counter-Strike 2:sta pelattuaan rajoitettua testiversiota muutaman tunnin ajan. Vaikka hän on pääasiassa positiivinen CS2:sta, yksi pelin ominaisuus saa hänen vihansa kiehumaan – savupommien interaktio HE-räjähteiden kanssa. CS2:n savupommit ovat muuttuneet dynaamisiksi tilavuuksiksi, jotka vaikuttavat ympäristöön ja muihin objekteihin, täyttävät tilan automaattisesti kuten tunneleissa ja ennen kaikkea voivat tilapäisesti häipyä pois ampumisen ja HE-pommien aiheuttamien räjähdysten vuoksi. Vaikka on pelaajia, jotka ovat tyytyväisiä savun dynaamisuuteen, HooXi sanoi vihaavansa kuinka kauan haalistuminen kestää.

HooXi sanoi TwitLongerissa


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa ja paljon muuta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply