a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

SuomieSports.fi

CS:GO lauantai: illalla kaksi huippuottelua seurannassa

Ensimmäisenä tulessa DreamHack Openin Gambit vs FunPlus Phoenix ja myöhemmin kymmeneltä cs_summit 7:ssa OG vs Heroic. Kummassakin kamppailussa suomalaisten edustamat FPX ja OG lähtevät haastajina otteluihinsa.

Illan ensimmäinen peli FunPlus Phoenix – Gambit

FPX sai jo vähän peliotteesta kiinni uudella kokoonpanolla ja kenties Chris “⁠chrisJ⁠” de Jong näyttää osaamistaan sillä tasolla, että mies kiinnitetään joukkueeseen “lopullisesti”. Se olisikin omalla tavalllaan hyvä Jesse “zehN” Linjalan edustamalle kokoonpanolle. FPX pelasi edelliset pelit hyvin, joten ei olisi kovinkaan mahdotonta, että illan ensimmäisessä suomikamppailussa voittajaksi nousisi nimenomaan FPX. Totta kai Gambitilla on se etu, että joukkue on pelannut tällä kokoonpanolla viime vuoden elokuusta ja noussut jo maailman rankinglistalla sijalle 13. Gambit on kahdeksan pelin voittoputkessa ja kaatuneita ovat mm. Spirit, Sprout, Sinners, Nemiga, Winstrike, forZe… edellinen tappio tuli joulukuussa Virtus.prolle.

FPX on ennakkoon pienoinen altavastaaja, lähinnä juuri sen vuoksi että tiimin rosterin ei ole pysynyt samana yhtä kauan kuin Gambit, mutta mielestämme FPX:n pelaajista on hieman vastustajaansa parempi – joten me lähtisimme etukäteen jopa povaamaan FPX:lle voittoa.

Tämä on siis välierävaihe ja tappiosta tienaa 6000 dollaria, mutta voitolla etenee finaaliin, missä vastaan asettuu voittaja kamppailusta BIG vs Spirit – ja jaossa finaalissa 35 000 ja 15 000 dollaria ja niitä joukkueen kaipaamia pisteitä rankingin nostamiseksi.

Illan toinen kamppailu OG vs Heroic

Jos illan ensimmäisessä koitoksessa on kohtuu tasaiset joukkkueet vastakkain niin samoin on itseasiassa myös klo 22 alkavassa cs_summit 7 puolivälierissä, missä OG kohtaa Heroicin. Matkaa finaaliin olisi vielä tämä ja seuraava fnatic/Cloud9 ottelu ja finaalissa sitten mouseports tai Virtus.pro/NiP vastassa.

OG maailmanlistan seiska ja 100 % tanskalainen Heroic kuudentena! Edellisestä kohtaamisesta on jo nelisen kuukautta ja silloin Heroic voitti sekä Nuken että Infernon ja OG:n voitosta on jo puolisen vuotta. Molemmilla on pelit ailahdelleet ennen tätä, ja kuten Aleksi Virolainen omassa Twitterissä sanoi, että Dignitas voitto ei ollut nätti, mutta voitto kuitenkin.

Heroic otti voiton brasseista eli MIBR kaatui 2-1, mutta sitä ennen tuli ousesportsille turpaan 0-2 ja Furialle 1-2 ja Liquidille 0-2, eli voitot vain kahdesti MIBR…. OG vähän samassa veneessä eli kaksi voittoa Dignitas mutta tappiot fnatic, FURIA ja BIG. Jostain syystä kuitenkin monet euroopassa pitävät ottelun suosikkina tanskalaista Heroic tiimiä!

Me lähdemme odotusarvoisesti odottamaan voittoa sekä FPX:ltä että OG:lta joten HYVÄÄ PELIÄ sekä Jessen että Aleksin tiimeille!

Leave a Reply