CS:GO-joukkueet ovat sopineet olla käyttämättä yhtä peliominaisuutta BLAST Paris Majorissa

BLAST.tv Pariisin CS:GO Majoriin osallistuvat joukkueet ovat tehneet herrasmiesmiessopimuksen lopettaakseen pelaajahahmojen ulkonäköjen (skinien) käytön turnauksessa, kertoo Apeksin Justinas “jL” Lekavičius.

JL vahvisti toukokuun 9. päivän sarjan jälkeen G2 Esportsia vastaan twiitissään, että joukkueet ovat sopineet olla käyttämättä pelaajahahmojen ulkonäköjä Major-turnauksessa vastauksena ongelmaan hitbokseissa.

CS:GO:n pelaajahahmojen ulkonäöt (skinit) otettiin peliin käyttöön marraskuussa 2019, mutta valitettavasti niissä esiintyy edelleen ongelmia. Jotkut pelaajahahmot omaavat pienempiä tai suurempia hitbokseja kuin niiden pitäisi, kun taas toiset sulautuvat hyvin tiettyihin karttoihin. Tämän seurauksena jotkut joukkueet voivat saada etulyöntiaseman käyttäessään skinejä eri kartoilla.

Siten kilpailun rehellisyyden säilyttämiseksi ammattilaiset ovat sopineet olla käyttämättä pelaajahahmojen ulkonäköjä BLAST.tv Pariisin CS:GO Majorissa, ja yhteisö tukee tätä päätöstä. “Valtava kunnioitus näin hyville ammattilaisille”, lukee yhdessä vastauksista jL:n paljastukselle.

Keskustelu kuitenkin alkoi epätavallisella tavalla. Apeksin ja G2:n sarjassa jL jäi kiinni yhden pelaajahahmon ulkonäön käytöstä Anubis-kartalla ja vaihtoi sen pois muutaman ensimmäisen kierroksen jälkeen. Myöhemmin hän myönsi Twitterissä käyttäneensä sitä vahingossa. “Se ei ollut tarkoituksellista, unohdin vain ottaa sen pois”, pelaaja kirjoitti.

Suomalaiset ja BLAST Major

Suomalaisittain turnaus menee miten menee. Suomalainen ENCE on ottanut kolmesta kohtaamisesta kolme voittoa ja on etenemässä Challenger vaiheesta eteenpäin, samoin NiP jossa yksi suomalainen (Aleksi Virolainen) ja saldo 3-1… Majorin tässä vaiheessa mukana on siis 16 joukkuetta ja suomalaista CS:GO tasoa kuvannee se, että ainoa pelaaja on Aleksi…..


Muuta pientä luettavaa

Chatbot ja keskustelubotti – Mitä eroa niillä on?

Chatbot ja keskustelubotti ovat molemmat tekoälypohjaisia järjestelmiä, jotka voivat kommunikoida ihmisten kanssa. Vaikka nämä termit usein käytetään synonyyminä, niiden välillä on joitakin eroja. Keskustelubotti on yleisnimitys tekoälypohjaiselle järjestelmälle, joka voi keskustella ihmisten kanssa. Chatbot puolestaan ​​on tietyn tyyppinen keskustelubotti, joka on erikoistunut kommunikoimaan ihmisten kanssa erityisesti chat-palvelujen kautta.

Leave a Reply