CS:GO eSM-liiga toinen liigakausi alkaa

CS:GO eSM-Liigan toinen kausi alkaa Ruotsiottelun yhteydessä 3.–4.9.

Perinteiseen yleisurheilutapahtumaan tuodaan tänä vuonna mukaan ensimmäistä kertaa e-urheilua. Maaottelupäivien jälkeen Suomalaisen e-urheilun ystävät pääsevät nauttimaan myös eSM-liigan huippuotteluista. Lauantaina

3.9. kauden avausottelussa kohtaavat hopealle sijoittunut Pyhän Ilona ja pudotuspeleihin asti edennyt ISO Esports. Sunnuntaina 4.9. serverillä taistelevat ensimmäisen kauden runkosarjaykkönen Conquer Gaming ja välierissä nähty EXEN Esports. Lähetykset alkavat kumpanakin päivänä klo 20:00.

Viime kaudella divarista mestaruussarjaan nousivat joukkueet Rounds.gg ja KUUSAMO.gg. Tällä kaudella panokset ovat korkealla, sillä voittaja julistetaan viralliseksi CS:GO:n Suomen mestariksi!

CS:GO eSM-Liiga on avoin liigakokonaisuus, joka jakautuu useampaan sarjatasoon. Korkein sarjataso Mestaruussarja ja sen alapuolella Divarit jakavat pelaajat taitotason mukaan pelaamaan oman tasoisia vastustajia vastaan. Mestaruussarjassa pelaa 12 joukkuetta ja sen alla 1. Divarissa 24 joukkuetta.

Runkosarjassa kaksi viimeiseksi sijoittunutta joukkuetta tippuu suoraan divariin. Muut pudotuspelien ulkopuolelle päätyneet joukkueet taistelevat Mestaruussarjan paikasta karsintaturnauksessa, johon osallistuvat myös Divarin parhaiten sijoittuneet joukkueet.

eSM-Liigan otteluita voi seurata tiistaisin ja torstaisin klo 19:00 twitchissä.


Muuta luettavaa muualta:

Lääkärikäynnin maksaminen onnistuu myös MobilePay -sovelluksella

Esimerkiksi Pihlajalinna on ottanut MobilePay maksuratkaisun käyttöön konsernin yhdeksässä eri yrityksessä 22.4.2022 alkaen. Ensi vaiheessa maksaminen on mahdollista yksityisasiakkaille Pihlajalinna Lääkärikeskuksissa, Wiisurissa, Pihlajalinna Hammasklinikalla, Dextra Lapsettomuusklinikalla, Pihlajalinna Turussa, Linnan Klinikalla, Lääkäriasema DokTorissa, Pihlajalinna Oulussa ja Pihlajalinna Omasairaalassa. Yhteistyötä laajennetaan myöhemmin kattamaan myös huoltaja-, yritys- ja työterveysasiakkuudet. Tuleeko myöhemmin Google Pay käyttöön esimerkiksi juuri lääkärikäynneillä? Se jää nähtäväksi mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Leave a Reply