CS2-pelaajat haluavat erityisen “kill feed” -ikonin näyttääkseen jump-killin

Counter-Strike 2 -pelaajat haluavat uuden tapahtumaruudun kuvakkeen, kun joku on todella hallinnut vastustajaa. Eräs pelaaja ehdotti Redditissä 5. huhtikuuta, että kehittäjät lisäisivät hyppy-tappoikoniin CS2:ssa, kun joku eliminoi vastustajan hyppäämällä. He myös ehdottivat siihen sopivaa kuvaketta, ja se näyttää täydelliseltä.

CS2-pelaajat haluavat uuden killfeed-ikonin, kun joku on “tyylikkäästi” eliminoinut vastustajan. Eräs pelaaja Redditissä ehdotti 5. huhtikuuta kehittäjille hyppy-tappoikonin lisäämistä CS2:een, kun joku tappaa vihollisen hypyn aikana. He ehdottivat myös tähän tarkoitukseen sopivaa kuvaketta, joka näyttää täydelliseltä.

“Pommitukset ovat vielä harvinaisempia kuin no-scopet, savun läpi ampumiset, seinän läpi ampumiset jne. Mielestäni se ansaitsee paikkansa killfeedissä”, selitti pelaaja.

Ja on vaikea olla eri mieltä heidän kanssaan. Hyppytappaminen CS: GO:ssa on harvinainen saavutus ja usein uskomaton suoritus.

Tällä hetkellä on mukautettuja kuvakkeita, joita käytetään pelaajien tappamiseen ilman tähtäystä (no-scope), savun läpi ja jonkin esteen läpi, kuten toisen pelaajan tai seinän. Joten hyppy-tappoikonin lisääminen ei olisi mitään tavallisuudesta poikkeavaa.

Useimmat pelaajat Redditissä olivat samaa mieltä ajatuksesta ja sanoivat, että se olisi mukava pieni lisä CS2:ssa.

Toisaalta jotkut pelaajat lisäsivät vitsaillen, että jos tällainen ikoni olisi ja he huomaisivat kuolleen hyppylaukauksesta, se ärsyttäisi heitä heti. “Jos näkisin tämän ikonin vastapuolen AWP:n vieressä, poistuisin vain pelistä”, eräs pelaaja kommentoi.

CS2:n rajoitettu testaus alkoi 22. maaliskuuta, ja pelin virallinen julkaisu odotetaan tapahtuvan tänä kesänä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply