CS2 ja uusitun Overpassin ongelmat

Overpass saapui Counter-Strike 2:n beetaversioon 17. heinäkuuta yhdessä Vertigon kanssa. Ne, joilla on pääsy rajoitettuun testaukseen, ryhtyivät heti toimiin, ja he ovat jo löytäneet uuden Overpassin ärsyttävimmän piirteen. Uudessa karttaversiossa suihkulähteen lähellä on penkki. Mutta näyttää siltä, ettet voi itse asiassa hypätä sille, mikä aiheuttaa kömpelön vuorovaikutuksen. Pelaajat Redditin 17. heinäkuuta langassa olivat yhtä mieltä siitä, että se on jo kartan ärsyttävin paikka – ainakin tähän asti.

Pelaajat kutsuivat sitä “feikkipenkiksi” ja “äärimmäisen ärsyttäväksi” osaksi uutta Overpassia. Jotkut ovat jopa rukoilleet Valven poistavan sen tai korjaavan sen ensimmäisessä sarjassa pikakorjauksia, jotka todennäköisesti julkaistaan seuraavien päivien aikana.

Eräs pelaaja väitti, että “kartalla oli paljon vastaavia paikkoja, jotka huomasin.” Jos näin on, toivomme, että kehittäjät korjaavat ne nopeasti, koska olemme samaa mieltä siitä, että ne ovat ärsyttäviä.

Valitettavasti emme voi tarkistaa niitä itse, koska meillä ei vieläkään ole pääsyä CS2-beetaversioon (olkaa kilttejä, Valve). Kuitenkin Overpass on ensimmäinen “perusteellisesti uudistettu” kartta, joka lisätään rajoitettuun testaukseen. Tämän kategorian karttojen odotetaan näkevän suuria muutoksia, jotka todennäköisesti vaikuttavat pelattavuuteen, ja pelaajat ovat jo huomanneet, miten eri tavalla apuvälineet toimivat Overpassissa.

Vertigo on myös saapunut CS2:een yhdessä Overpassin kanssa, mutta se ei ole kokenut paljon muutoksia. Tämä on saanut pelaajat uskomaan, että Vertigo poistettaisiin aktiivisesta karttapoolista. Jos päätös olisi meidän, korvaisimme sen Cachella.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply