Valve vaihtaa CS:GO:n Twitter-bannerin uudella logolla ja herättää Source 2 -huhuja – tänäänkö julkaisu?

Valve päivitti tänään virallisen CS:GO-tilin Twitter-bannerin uudella logolla, mikä antaa faneille toivoa, että Source 2 julkaistaan lähiaikoina. Uusi logo Twitterissä sisältää klassisen Counter-Strike: 1.6 -ikonin kirjainten “C” ja “S” välissä, jotka ovat Counter-Striken alkukirjaimet. Valve on päivittänyt Twitter-banneria useita kertoja spekulaation ympäröidessä CS:GO 2:n julkaisua, vaihtaen sen ensin “Counter-Strike” -nimeen ja ikoniin ja lopulta pelkästään ikoniin. On epäselvää, tuleeko tämä uusi logo olemaan CS:GO:n pysyvä logo tulevaisuudessa. Valve täytti viime viikolla uudet tavaramerkit “Counter-Strike” ja “CS2”, kuten luotettava vuotaja Aquarius ensimmäisenä raportoi. Tähän mennessä tiedämme vain sen, että Valve odotetaan julkaisevan pelimoottorinsa Source 2 CS:GO:lle tässä kuussa, kuten riippumaton toimittaja Richard Lewis on raportoinut. Nimettömät lähteet kertoivat Lewisille, että peli oli “valmis” ja että ammattilaispelaajat olivat jo testanneet päivitystä.

Kun raportti julkaistiin, yhteisö on keskustellut siitä, millaisia uusia ominaisuuksia CS:GO:hen tulee ja spekuloinut, että Source 2 -julkaisu voi tapahtua milloin tahansa, etenkin kun vuotajat jatkavat muutosten lisäämistä peliin, kuten “cs2.exe”-suoritettavan lisäämistä CS:GO-konfiguraatioihin 14. maaliskuuta. CS:GO:n asiakasohjelma päivitetään yleensä keskiviikkoiltaisin noin klo 8 ja 9 välillä CT-aikaa, ja tämä uusi logo on vain lisännyt yhteisön jännitystä ja hypetystä siitä, mitä on tulossa.


Muuta luettavaa muualta

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa ja paljon muuta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksen tekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Leave a Reply