NEOFRAG

BYMAS JA NEOFRAG Into The Breachin kokoonpanoon

Into the Breach on julkistanut Aurimas “Bymas” Pipirasin ja Adam “NEOFRAG” Zouharin uusiksi pelaajikseen syyskauden alkaessa. Eurooppalainen joukkue menetti kaksi pelaajaa kesän aikana, kun Cai “CYPHER” Watson ja Sebastian “volt” Malos lähtivät joukkueesta kevään BLAST.tv Paris Majorin neljännesvälieräpaikan jälkeen.

Bymasilla on paljon juhlittavaa, sillä hän palaa kilpailun pariin vuosi viimeisestä LAN-tapahtumasta, IEM Collegen jälkeen. Siellä hän ja hänen entiset MOUZ-joukkuetoverinsa etenivät neljännesvälieriin ennen kuin liettualainen kivääriampuja siirrettiin vaihtopenkille Dorian “xertioN” Bermanin, akatemiajoukkueesta nousseen pelaajan tieltä.

Nyt 19-vuotias Bymas aloittaa kauden uudessa joukkueessaan palaamalla Saksan kaupunkiin, kun he valmistautuvat IEM Collegen Play-in-vaiheeseen.

Toinen uusi pelaaja on NEOFRAG, yksi OG:n kesän uudistuksen kohteista. Tšekkiläinen kivääriampuja nousi suosioon keskimäärin 1,18 ratingillaan SINNERS-joukkueessaan vuosina 2020-2022, mutta ei kyennyt toteuttamaan potentiaaliaan kansainvälisessä joukkueessa.

Nyt NEOFRAGilla on jälleen mahdollisuus näyttää parhaansa uudessa kokoonpanossa pelinjohtaja Thomas “Thomas” Uttingin ja valmentaja Gustavo “Juve” Alexandren alaisuudessa.

“voltin ja CYPHERin lähdön jälkeen meidän oli etsittävä kansainvälisiä pelaajia, joilla on tarpeeksi kokemusta saadaksemme kokoonpanomme valmiiksi ennen IEM Collegen ja CS2-julkaisun alkua”, Into the Breachin CS:GO-päävastaava Marvin “Punico” Matthes kertoi HLTV:lle.

“Olemme erittäin iloisia saadessamme NEOFRAGin ja Bymasin kaksi nuorta ja lupaavaa pelaajaa joukkueeseemme. Tällä uudella kokoonpanolla tavoitteenamme on pysyä top 15:ssä ja jatkaa osallistumista EPT-tapahtumiin ja muihin suuriin tapahtumiin tulevaisuudessa.”

Into the Breach, joka valmistautuu nyt IEM Collegen turnaukseen, on jo pelannut ensimmäisen ottelunsa HLTV:ssä uudella kokoonpanollaan toisessa Gamers8 Open -karsinnassa, jossa he hävisivät Infernossa lukemin 10-16 MB -joukkueelle.

Kansainväliselle joukkueelle on tulossa ESL Pro League Season 18 NC Europe -karsinnat, jotka alkavat 14. heinäkuuta. He pelaavat avausottelunsa ECLOT:n ja entisen Genkin voittajan välillä, ja voittaja etenee kahteen viimeiseen karsintapeliin.

Lähde: HLTV
Kuva: HLTV

Leave a Reply