BLAST tuottaa Fortnite Championship Series koko vuoden 2022

Esports-tuotantoyhtiö ja turnausjärjestäjä BLAST on varmistanut yhteistyön Fortniten kanssa kaikkien  Fortnite Championship Series (FNCS) –tapahtumien  tuottamiseksi ja toimittamiseksi vuonna 2022.

BLAST:n tehtävänä on käyttää koko FNCS:n lähetysaikataulu FNCS:n luvun 3 kaudesta 1 alkaen. Helmi- ja maaliskuussa 2022 pelattavan turnauksen palkintopotti on yli 3 miljoonaa dollaria, ja se on ensimmäinen Fortnite-kilpailussa, joka pelataan koko vuoden 2022 ajan.

FNCS on Fortniten suurin kilpailusarja. Kilpailuympäristö on jaettu lukuihin, ja toinen painos kestää lokakuusta 2019 joulukuuhun 2021. Luvut jaetaan sitten vuodenaikoihin (luvussa 2 oli noin 40 erillistä tapahtumaa, jotka vaihtelivat 80 000 dollarista 1,3 miljoonaan dollariin).

BLAST totesi tiedotteessa, että yhteistyö Battle Royale -pelin kanssa on yhtiön suurin projekti blast premierin perustamisen jälkeen Counter-Strike: Global Offensive -pelissä. Tämä kumppanuus on laajennus aiempaan sopimukseen, jossa BLAST tuotti FNCS All-Star Showdown- ja FNCS Grand Royale -tapahtumat vuonna 2021.

Olemme iloisia voidessamme luoda tämän vuoden pituisen kumppanuuden Fortniten kanssa. BLAST on pystynyt rakentamaan luottamusta ja fantastista yhteistyösuhdetta Fortnite Competitive -tiimin kanssa luodakseen uskomattomia kokemuksia yhteisölle.

BLAST:n kehitysjohtaja Leo Matlock

Rakastimme jokaista FNCS All-Star Showdownin ja FNCS Grand Royalen minuuttia ja meillä on uskomattomia suunnitelmia FNCS Chapter 3: lle, joka alkaa kaudella 1 1 helmikuun 17.

Ilmoitus tulee pian sen jälkeen, kun BLAST ilmoitti tuottavansa ePremier Leaguen vuonna 2022, mikä tulee FIFA: n esports-kohtaukseen ensimmäistä kertaa koskaan. Tänä vuonna yhtiö on myös varmistanut useita korkean profiilin kumppanuuksia Betwayn, Shikenson, GRID Esportsin, Coinbasen ja CS: n kaltaisten kanssa.

Lue myös Fortnite ikäraja aihe diginyt.fi sivustolta.

Leave a Reply