Mainosta meillä

BLAST Premier syksyllä live yleisön edessä

BLAST järjestäjillä on tavoitteena päästä syksyllä liveyleisön eteen Kööpenhaminassa – aivan kuten ennen sitä Tukholman Avicii-areenalla.

BLAST Premierin syksyn finaalit käydään Kööpenhaminen Royal Areenalla marraskuun 23.-28.päivä. Areenalla on 12 000 katsojan kapasiteetti.

BLAST Premier syksyn finaalien aikataulu olisi, että kaksi ensimmäistä päivää joukkueet kilpailevat keskenään suljettujen ovien takana ja kolme viimeistä finaalipäivää pelataan sitten täysille katsomokapasiteetille. Tämä tarkoittaisi BLAST Premierin osalta paluuta katsojien luon yli 20 kuukauden tauon jälkeen.

BLAST Premierin Andrew Haworts puhuikin tiedotustilaisuudessa:

BLAST on odottanut jo kauan ja malttamattomana tätä päivää. Olemme kaivanneet areenatapahtymia, joissa saamme vietyä CS:GO pelin jälleen fanien keskelle ympäri maailman. Mikään ei vastaa sitä, että pelaajat esiintyvät lavalla live yleisölle.

BLAST syksyn finaaleissa nähdään kuusi joukkuetta Fall Groups ja Fall Showdown osioista syys- ja lokakuulta. Joukkueet kamppailevat 425 000 dollarin palkintopotista sekä pääsystä World Final turnaukseen.

Olemme viimeisen vuoden aikana adaptoituneet nykyiseen tilanteeseen ja yrittäneet luoda osan areenatunnelmasta suoratoistolähetyksiin vaikka tuotannot ovatkin olleet vain ja ainoastaan online formaatilla pelattuja. Uskon myös että tämä vuosi on kehittänyt meitä eteenpäin ja pystymme tuottamaan entistä paremman ja viihdyttävämmän tapahtuman Royal Areenalla marraskuussa.

Other Articles

Leave a Reply