Image Alt

SuomieSports.fi

Andy #hoody” Peltokangas Vodafone Giantsiin

Kauan odotettu tieto Andy “hoody” Peltokankaan joukkueesta tuli vihdoin ilmi, kun Vodafone Giant julkaisi Valorant rosterinsa:

Johan “Meddo” Renbjörk Lundborg @MeddoVAL
Vincent “Happy” Schopenhauer @Happy1
Aaro “hoody” Peltokangas @hoodyCSGO
Ričardas “Boo” Lukaševičius @DievasBoo
Daniil “pipsoN” Meshcheryakov @pipsoN_CSGO

Andy tuli Suomessa tutuksi CS:GO pelistä pelaten sekä NYYRIKKI Esportsin että HAVUN riveissä ennen siirtymistä uuteen peliin. Pelaaminen Valoranttia espanjalaisen Vodafone Giantsin riveissä on selkeä askel eteenpäin ja onhan joukkueessa myös Vincent “Happy” Schopenhauer, jolla on omalla vyöllään peräti kaksi CS:GO Major voittoa.

Vodafone Giants organisaation pelaamisen johtaja David Alonso on innoissaan uudesta joukkueesta. Giantsilla on jo joukkueet Rainbow 6 Siege, League of Legends, CS:GO, Pokemon, Mortal Komber 11, Teamfights Tactivcs, Tekken, Street Fighter, FIFA; Rocket League ja Dragonball peleissä, ja Valorant on ollut tähänkin asti mukana, mutta nyt Vodafone halusi panostaa peliin entistä ehemmän. Vodafone Giantsin edellisen Valorant tiimin peli päättyi 2-0 tappioon lokakuussa Team Hereticsille Genesis Cupissa.

Vodafone Giants lähti Valorant pelin mukaan jo alkuvaiheessa ja Adolfo #Fi1nho” Gallego ja Francesx “donQ” Savall saivat ympärilleen täysin espanjalaisen tiimin ja joukkue teki hyvää jälkeä Espanjassa, mutta kansainväliseen menestykseen ei koskaan löytynyt reittiä ja onnistumisia. Ei siis mikään ihme että Vodafone Giant päätyi viikkojen odotuksen jälkeen virallistamaan Orgless tiimin “ostamisen”. Uudella tiimillä on itseasiassa jokaisella CS:GO taustaakin. Nyt tiimin tähti lienee Meddo, jolla on jo menestystä Valorantin korkeimmalta tasolta.

Roles should be somewhat set for the team: Happy and hoody will take duelists, the former on Raze or Reyna and the latter on Jett, while Meddo will retain his sentinel spot, leaving pipsoN and Boo to take Omen or Sova, the spot that delezyh previously occupied. Happy comes in with far and away the best stats of the five, at 254 ACS and 1.29 KD.

Tiimin ensimmäinen peli on tulossa LVP Rising Series #1 karsinnoissa tämän viikonlopun aikana!

Leave a Reply