Aleksi Virolainen siirtyy G2 Esportsin CS:GO tiimin In Game Leaderiksi

Onko ylläoleva totta, vai huhua – jos se on vain huhua, alkaa sillä olla jo kovin monella kanavalla totuuden siemen mukana. Kumpikaan organisaatio eli OG tai G2 ei ole vielä virallisesti julkistanut asiaa, mutta monet muut lähteet ovat jo varmoja että nyt on tapahtumassa CS:GO Tier1 yllättävin siirto kun 24-vuotias Nemanja “⁠nexa⁠” Isaković siirtyy G2:sta OG:n joukkueeseen, ja vastaavasti Aleksi Virolainen siirtyy OG:sta G2:n CS:GO tiimin Igl:ksi.

G2 on jo uutisoinut yhdestä uudesta CS:GO tiimiläisestä, kun NaVin Ilya “m0NESY” Osipov siirtyy G2 organisaatioon

Odotettavissa on vielä G2:n CS:GO tiimin uuden valmentajan julkaiseminen, joka kuulemma tulee olemaan belgialainen Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniam, joka on viimeksi toiminut Team Vitalityssä joulukuusta 2018 lähtien. Keskustelut G2:n uuden CS:GO joukkueen rakentamisen ympärillä ovat liikkuneet jo kuukausia ja nyt on toiveissa, että aivan lähipäivinä saamme nähdä koko uuden rosterin, ja onko mukana myös suomalainen Aleksi Virolainen – ja mitä se tarkoittaakaan Aleksin tulevaisuudelle?

Onko uusi G2 CS:GO roster tällainen:

France Audric “⁠JaCkz⁠” Jug
Bosnia and Herzegovina Nemanja “⁠huNter-⁠” Kovač
Bosnia and Herzegovina Nikola “⁠NiKo⁠” Kovač
Russia Ilya “⁠m0NESY⁠” Osipov
Finland Aleksi “⁠Aleksib⁠” Virolainen

G2 on CS:GO ranking listan nelonen, kun OG on valahtunut sijalle 17. Mitä mieltä olette, onko näin käymässä Aleksille, ja onko tämä nyt rosteri, jolla Aleksi voi ottaa sen Major voiton itselleen ja Suomeen?


Muuta luettavaa muualta:

Huawei Watch 3 Pro -älykellossa paljon ominaisuuksia

Huawei Watch 3 Pro -älykellolla voit käydä puheluita eSIM-teknologian avulla, ilman että tarvitsisit puhelintasi. Se käyttää puhelinliittymäsi numeroa, ja siinä on myös useita muita ominaisuuksia, kuten 100 urheilutilaa sisä- ja ulkotiloihin, monipuolinen terveysseuranta Huawei Health -sovelluksella, sekä langaton lataus.

Myydyimnät älypuhelimet ja älykellot vuonna 2022

Esimerkiksi DNA:n tammikuun myydyimpien laitteiden listat täyttyivät suomalaisten suosikkimalleista. 5G-laitteet jatkavat puhelinlistan hallintaa. DNA Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden hankinta on kiinnostanut hyvinvoinnista kiinnostuneita kuluttajia tammikuussa. Olisiko dna älykello sinulle sopiva?

Leave a Reply