Ubisoft on julkaissut Rainbow Six Extraction -toimintapelin, jossa on täysverinen ristiinpelattavuus eri pelialustojen välillä

Vihamieliset muukalaiset ovat saapuneet Rainbow Six -pelimaailmaan

Ubisoft on julkaissut Rainbow Six Extraction -toimintapelin, jossa on täysverinen ristiinpelattavuus eri pelialustojen välillä.

Yhteistyöpelaamisen uudet aallot puhaltavat, kun Rainbow-sotilaista koostuva iskuryhmä valmistautuu kohtaamaan kuolettavan vaaralliset muukalaiset intensiivisessä toimintapelissä. Mutatoituvat ja toinen toistaan yllätyksellisemmät hirviöt haastavat ihmissotilaat erilaisissa operaatioissa, joissa pelaajan ohjaamilta sotilailta vaaditaan saumatonta yhteistyötä ja rautaisia hermoja.

Pelin alussa pelaajat valitsevat itselleen sopivan sotilashahmon, joka varustetaan erilaisin asein ja varustein kohtaamaan loismaiset archaeanit. Sotilashahmot ovat tuttuja pelisarjan aiemmasta osasta, Rainbow Six Siege -toimintapelistä, mutta tällä kertaa muukalaisuhkaan varustautuneena. Pelissä on 13 erilaista tehtävätyyppiä, jotka vievät pelaajatiimin 12 erilaiselle tehtäväalueelle. Jokainen näistä tartunnan saaneista alueista on alati muuttuva ja dynaaminen kokemus, joten yksikään pelikerroista ei ole identtinen edeltävän muukalaiskohtaamisen kanssa.

Erilaisia hirviöitä on 13 erilaista arkkityyppiä, mutta myös nämä mutatoituvat välillä hyvinkin yllättävillä tavoilla, mikä haastaa pelaajat reagoimaan tilanteisiin niiden vaatimilla tavoilla. Tämä korostaa eri ase- ja varustevalintojen tärkeyttä, mutta edellyttää myös pelaajilta kykyä reagoida yllätyksiin. Kun koskaan ei voi tietää varmuudella, mitä ja missä tulee vastaan, on syytä varautua pahimpaan.

Pelaaja voi kohdata hirvitykset joko yksin pelattavissa soolotehtävissä tai suorittaa sotilaskomennuksia kahden muun pelaajan kanssa muodostaen kolmen hengen sotilastiimejä. Tehtäviä suorittamalla pelaajat palkitaan uusin varustein, ominaisuuksin, asein ja erilaisin kosmeettisin hahmokoristein. Kosmeettisia räätälöintivaihtoehtoja voi myös ostaa Ubisoft Store -kauppapaikasta ja tuoda esille oman räiskyvän tyylinsä.

Sekä Rainbow Six Siege- että Rainbow Six Extraction -toimintapelit omistava pelaaja palkitaan United Front -lisäedulla, joka sisältää neljä ainutlaatuista varustepakettia kahden pelin kesken jaettuna sekä avaa kaikki 18 erilaista operaattoria käyttöön Rainbow Six Siegen puolella. Lisäetuna saatavalla Buddy Pass -toiminnolla pelaaja voi kutsua mukaan kaksi kaveria nauttimaan Extraction-pelistä ilmaiseksi kahden viikon ajaksi.

Pelin esittelyvideo:

Leave a Reply