Valorant EMEA palkinnot 2023

Valorant EMEA palkinnot 2023

Vuoden 2023 VALORANT EMEA -palkintojen voittajat on julistettu! Tämä on ensimmäinen kerta, kun nämä palkinnot jaetaan, ja ne kattavat laajan kirjon osallistujia, kuten pelaajia, sisällöntuottajia, cosplay-harrastajia ja tapahtumajärjestäjiä.

Vuosi 2023 on ollut VALORANT EMEA -yhteisölle ainutlaatuinen. Palkinnot eivät ainoastaan kohdistu turnausvoittajiin, vaan ne juhlistavat myös erinomaisia sisällöntuottajia, cosplay-harrastajia, katselujuhlia ja lupaavia uusia pelaajia, jotka ovat omalla panoksellaan rikastuttaneet VALORANTin maailmaa.

Game Changers – Vuoden vaikutusvaltaisimmat pelaajat

Vuonna 2023 Game Changers -sarjassa erottuivat kolme erityisen vaikutusvaltaista pelaajaa, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista suorituskykyä ja vahvistaneet asemansa e-urheilun huippupelaajina. Heidän ammattilaisuransa seuraavat askeleet ovat innolla odotettuja.

 1. Aleyna “Vania” Keskin (BBL Queens)
 2. Yağmur “Smurfette” Gündüz (FUT Female)
 3. Michaela “mimi” Lintrup (G2 Gozen)

Nämä kolme pelaajaa ovat kilpailleet tänä vuonna e-urheilun seuraavalla tasolla (Challengers) ja osoittaneet huomattavaa taitoa. On ollut ilo nähdä heidän ottavan askeleen eteenpäin urallaan, ja odotamme innolla näkevämme lisää Game Changers -pelaajia Challengers-sarjassa tulevina vuosina.

 1. Lidia “Didii” del Moral de la Torre (Rebels Velvet)
 2. Paula Blanco “Devilasxa” Martínez (Rebels Velvet)
 3. Minh “Thu” Pham (Unicorns of Love)

Minh “Thu” Pham – Kiitollinen palkinnosta

“I olen erittäin kiitollinen tästä palkinnosta ja olen hyvin kiitollinen kaikesta tuesta, jonka olen saanut kaikilta, erityisesti perheeltäni ja ystäviltäni,” sanoo Minh “Thu” Pham, Unicorns of Love -joukkueen pelaaja. “Ilman heitä en olisi koskaan päätynyt tähän pisteeseen, joten aion jatkaa parhaani antamista ja näyttää kaikille, että kukaan ei saisi luopua rakastamastaan asiasta.”

Challengers 2023 – Kolme huippupelaajaa

Vuoden 2023 Challengers-sarjassa kunnostautui kolme pelaajaa, jotka ovat jatkuvasti osoittaneet poikkeuksellista taitoa ja kykyä. Ei siis ole yllättävää, että kaikki kolme voittajaa ovat siirtyneet pelaamaan VCT EMEA -sarjassa ensi vuonna.

 1. Georgio “Keiko” Sanassy (Team Liquid)
 2. Benjy “benjyfishy” Fish (Team Heretics)
 3. Mert “Wo0t” Alkan (Team Heretics)

Mert “Wo0t” Alkan – Kiitollinen palkinnosta

“Olen todella kiitollinen tästä palkinnosta. Se merkitsee minulle paljon, ja arvostan kaikkien tukea, jotka ovat olleet osa tätä matkaa. #vamosheretics,” sanoo Mert “Wo0t” Alkan Team Hereticsistä.

Benjy “benjyfishy” Fish – Kiitokset äänestäjille

“Kiitos kaikille, jotka äänestivät minua, tämä vuosi on ollut minulle todella upea, enkä olisi koskaan odottanut olevani tässä pisteessä näin pian. Toivon voivani tehdä ylpeäksi ne, jotka tukevat minua ja Hereticsiä ensi vuonna, ja todistaa teille, kuinka upeita me todella olemme,” sanoo Benjy “benjyfishy” Fish Team Hereticsistä.

Gentle Mates voitti Ascension-turnauksen

Gentle Mates -joukkue voitti Ascension-turnauksen erinomaisen suorituksen jälkeen pudotuspelien alemmassa lohkossa. Joukkue voitti SAW:n ja Acendin ennen kuin he kukistivat Apeksin 3-0 suoraan finaalissa. Tämä voitto osoitti heidän ansainneen palkinnon ja paikan VCT EMEA:ssa ensi vuonna.

Gentle Mates -tiimin jäsenet, jotka loistivat turnauksessa, ovat:

 1. Beyazit “beyAz” Körpe
 2. Jonathan “TakaS” Paupard
 3. Nathan “nataNk” Bocqueho
 4. Wailers “Wailers” Locart
 5. Logan “logaN” Corti
 6. Kévin “Ex6TenZ” Droolans
 7. Kévin “madcoach” Ducourtioux
 8. Aurélien “Sylkaos” Matiwejko

Heidän tiukka sitoutumisensa ja erinomaiset suorituksensa koko turnauksen ajan olivat avainasemassa heidän voitossaan. Gentle Mates on nyt vakiinnuttanut paikkansa yhtenä johtavana joukkueena VCT EMEA:n kentällä.

BBL Queens voittaa Game Changers EMEA:n kauden

BBL Queens varmisti, että heidän kautensa päättyisi tyylikkäästi Stage 3:ssa, vaikka he hävisivät Stage 1:n Grand Finalin G2 Gozenille ja sijoittuivat viidenneksi tai kuudenneksi Stage 2:ssa. Voitettuaan NASR Igniten ja Team Falcons Vegan ja varmistettuaan paikkansa Stage 3:n Grand Finalissa, BBL Queens kukisti Acend Risingin 3-1 ja varmisti näin voittonsa tämän kauden Game Changers EMEA:ssa!

BBL Queens -joukkue, joka loisti kauden aikana, koostuu seuraavista pelaajista:

 1. Aleyna “Vania” Keskin
 2. Nur “eva” Çakır
 3. Gülce Eda “Wens” Sürmeli
 4. Azra “alkyia” Erin
 5. Zehra “Felipa” Durak
 6. Melih Serkan “Meseka” Kaya

Heidän poikkeukselliset suorituksensa ja yhteen hiileen puhaltaminen koko kauden ajan olivat avainasemassa tämän merkittävän voiton saavuttamisessa. BBL Queens on osoittanut olevansa yksi EMEAn Game Changers -sarjan johtavia joukkueita.


Team Liquid voittaa VCT EMEA -pokaalin

Team Liquid sijoittui runkosarjassa kolmanneksi tuloksella 6-3, jääden vain Natus Vinceren (7-2) ja Fnaticin (9-0) taakse. Hyvässä vireessä pudotuspeleihin lähtenyt joukkue saavutti vaikuttavan voiton finaalissa. Matka Grand Finaliin ei ollut helppo: he voittivat Team Vitalityn, Natus Vinceren ja aikaisemmin voittamattoman Fnaticin. Finaalissa he kohtasivat jälleen Fnaticin ja voittivat sarjan 3-1, nostellen VCT EMEA -pokaalia.

Team Liquidin joukkue, joka loisti finaalissa, koostuu seuraavista pelaajista:

 1. Igor “Redgar” Vlasov
 2. Dom “soulcas” Sulcas
 3. Elias “Jamppi” Olkkonen
 4. Ayaz “nAts” Akhmetshin
 5. Saif “Sayf” Jibraeel
 6. Emil “eMIL” Sandgren
 7. Eamon Drea
 8. Brittany Lattanzio

Parhaat yhteisön katselujuhlat

Katselujuhla järjestettiin Fnaticin entisessä päämajassa Shoreditchin vilkkaalla alueella Itä-Lontoossa. Fanit ympäri maata ja ulkomailta kokoontuivat todistamaan vuoden jännittävimmän Grand Finalin. Ollen 11-3 tappiolla viimeisellä kartalla Iceboxilla, Fnatic toteutti yhden VALORANT e-urheilun historian eeppisimmistä paluista voittaakseen LOCK//IN-pokaalin.

Pelien välissä fanit nauttivat ilmaisesta pizzasta, osallistuivat tietovisoihin, joissa oli mahdollisuus voittaa eksklusiivisia palkintoja, ja saivat ilmaisen keräilykortin, jossa oli kuvattuna yksi ikonisista joukkueen jäsenistä.

Vuoden Cosplay-taiteilija, Viihdyttäjä ja Läpimurron Tekijä

Cosplay-taiteilija – Farbenfuchs

 • Vuoden Cosplay-taiteilija – Farbenfuchs valittiin ansaitusti. Hänen luovat ja uskomattoman yksityiskohtaiset cosplay-asunsa vangitsivat jokaisen hahmon olemuksen, jota hän edusti vuoden aikana. Erityisesti hänen Killjoy-hahmonsa esittäminen oli henkeäsalpaava ja osuva.

Viihdyttäjä – Kuba

 • Vuoden Viihdyttäjä – Kuban sitoutuminen kiinnostavan ja viihdyttävän kilpailullisen sisällön tuottamiseen hänen sosiaalisen median kanavillaan teki hänestä helpon valinnan teille. Olemme iloisia saadessamme hänet mukaan ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan hänelle.

Läpimurron Tekijä – Hellian

 • Hellian on tehnyt kovasti töitä, jatkuvasti striimaten ja julkaisten laadukasta sisältöä läpi vuoden 2023. Te rakastatte häntä, me rakastamme häntä – hän on Vuoden Läpimurron Tekijä.


Grassroots Nousevat Tähdet

Tämä viimeinen palkinto tunnustaa viisi lupaavinta pelaajaa, jotka osoittavat valtavaa potentiaalia pelissään. Taivas on todellakin rajana heille, ja odotamme innolla näkevämme, mitä muuta heillä on varastossaan.

 1. Christina ‘Chrissy’ Krasnov
 2. Dağhan ‘Da1mon’ Eryılmaz
 3. Nicole ‘Ginger’ Rott
 4. Khalid ‘Aimhunter’ Mohammed
 5. Francesca ‘Juptears’ Di Carlo

Nämä pelaajat ovat osoittaneet erinomaista taitoa ja sitoutumista, mikä ennustaa heille menestyksekästä tulevaisuutta e-urheilun maailmassa. Heidän kehityksensä ja saavutuksensa seuraavina vuosina tulevat olemaan mielenkiintoisia seurata.

Leave a Reply