Ubisoft käynnisti Rainbow Six Siege -pelin uuden Operation Vector Glare -kauden

Ubisoft käynnisti Rainbow Six Siege -pelin uuden Operation Vector Glare -kauden

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelin seitsemännen pelivuoden toinen kausi nimeltään Operation Vector Glare on nyt käynnistynyt. Se tarjoaa lisää pelattavaa ja monia uusia ominaisuuksia.

Uutena hyökkäysoperaattorina aloittaa belgialainen Sens. Hän on erinomainen taktikko, jolla on sotilaskokemusta ja psykologiakoulutus. Hänen erikoisuutenaan on R.O.U.-projektorilaite, joka kulkee pyörien suoria linjoja ja pudottaa matkansa varrelle miniprojektoreita. Miniprojektorit luovat pelaajien näkökyvyn estäviä valoseinämiä, jonka ansiosta Sens kykenee puikahtamaan sisään huomaamatta. R.O.U. myös tuhoaa itsensä automaattisesti pienen aikaviiveen jälkeen. Nopeasti liikkuvalla Sensillä on reilusti osumapisteitä ja käytössä pääaseenaan joko uusi POF-9-konepistooli tai 417-tarkkuuskivääri. Käsiaseena vaihtoehdot ovat SDP 9MM -pistooli tai GONNE-6-käsikanuuna.

Kreikkaan sijoittuva Close Quarter on ensimmäinen pelin Team Deathmatch -muotoon varta vasten tehty pelikartta. Sen painopiste on nopeassa liikkumisessa ja hyökkäysvetoisessa toiminnassa. Kentän yhdistelmä pyöreähköjä muotoja ja suoria tulilinjoja tekee kartasta ainutlaatuisen pelikokemuksen.

Pelin seitsemäs vuosi keskittyy hiomaan pois huonoa pelaajakäytöstä ja yksi merkittävistä uudistuksista on mainejärjestelmä. Käänteinen friendly fire -tila tulee automaattisesti käyttöön, mikäli pelaajahahmo vahingoittaa liian monia tiimikavereitaan. Pelaaja saa kuitenkin kaksi varoitusta ennen tilan aktivoitumista. Rangaistustila myös poistuu hahmolta, kun tällä pelataan useita otteluita vahingoittamatta omia tiimikavereita. Lisäksi peliin tuodaan uusia ominaisuuksia pelin aloituksen perumisen väärinkäyttäjille.

Uutena ominaisuutena peliin tulee myös Squad Up -aktivointiohjelma. Pelaajat voivat kutsua jopa neljä entistä joukkuetoveriaan mukaan peliin, mikäli nämä eivät ole pelanneet aiemmin seitsemännen pelivuoden aikana. Pelattuaan viisi ottelua yhdessä missä tahansa PVP-pelitilassa, uudet pelaajat ansaitsevat palkintoja. Myös joukkuetovereitaan kutsunut pelaaja ansaitsee palkintoja jokaisesta aktivointiohjelman suorittavasta ystävästään.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Leave a Reply